Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Bucser
    Azért azt te is tudod, hogy a motorerőre való érzékenység az embermérettől is függ.. én valószínűleg ugyanolyan könnyedséggel korrigálok egy momovval mint egy gyengébb motorral szerelt másik kormánnyal vagy épp máshogy hangoltal. Lehet a dfp-t pl én már túl gyengének érezném. A vékonyabbik kormány a jobb ezt sem jelenteném így ki mint egy ad abszolútumot mert az én kosárlabdát egykézzel tenyerelő tenyeremben nem biztos, hogy jólfekszik egy vékonyabb kormány. Nem mint pl egy teniszlabdát éppen körbeölelő kacsóban.

Hozzátéve én meg ilyen kormányokat használtam már el (nem működőképesek):

Wingman GP FFb nélküli egy Thrustmaster force racing wheel (még ősrégi) 2 db Act Labs Force RS, Próbáltam MOMO-t próbáltam dfp-t de egyik sem jött be pedig jó 2-3 hétig kölcsönbe voltak mikor vaciláltam mit vegyek. Egyik sem kellett. Majd kiprószálom G25-t:D

Szóval ahány ember annyi féle preferencia. ami döntő lehetegy ffb-s kormánynál az egyrész személyes próba!!!! másrészt pedig érzékenység és tartósság mert idővel ezeka cuccok sajna szétrázzák magukat:/