Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Akkor felsorolok néhány érvet. Aszem van egy kis tapasztalatom kormányok terén. Jelen pillanatban ilyen fajata müködőképes! kormányaim vannak:(wingman ffb gp, Ms sidwinder ffb, momom racing, és dfp). Szóval kezdjük a momoval. Kb. 3 éve kaptam meg az első Momom. 1,5 évig nem volt vele semmi baj, kivéve a pedál problémát, de ezellen müködött a pedalfix. Aztán hirtelen elromlott a kormány része, ezután vettem egy újat, ami mágig jó. Maga a kormány része jó, bár, dfp után igencsak furcsa. Az első érezhető külömség az a kormány ellenálása gyors forditáskor. Elég vegyes érzelmeim voltak, mikor kiporbáltam ujra a dfp után. Nehezebb vele hirtelen nagyot korrigálni pl. Sokkal nehezebben forudúl ilyenkor a kormány. A dfp ebböl a szempontból sokkal jobb. A két kormány fogása közül nekem a dfp, keskenyebb kormánya jön be jobban. Talán azért, mert viszonylag kicsi a kezem. A dfp-röl egyenlöre csak jót tudok mondani, ellenben a momoval. Azért a dfp-n érezni, hogy javitottak a ffb motoron... Mindenesetre én dfp-t vennék.