Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • dual24
    Üdv! A néhány oldallal és hónappal ezelőtti magasröptű vitához és anyázáshoz csak annyit, hogy nekem az első kormányom Microsoft Sidewinder Force Feedback volt, és hát sajna 1 év után tönkrement. A játékok hol felismerték a force feedbacket, hol nem, de inkább nem. Még a Bp.-i Microsoft képviselettel is felvettük a kapcsoaltot, de azt mondták, hogy biztos az elektronika ment tönkre, úgyhogy érdemesebb egy új kormányt vásárolni. ezek után talán érthető, hogy nagyon megutáltam az MS kormányát, noha azelőtt imádtam. Ezután hosszú idő után kb 2 hete vettem egy MOMO Racing-et. A MOMO pedálja jobban tetszik, mert ha emlékeim nem csalnak, a gáz hosszabb úton mozog, ezáltal finomabban és pontosabban adagolható, ami például a Grand Prix Legends-ben nagy előny. A force effektek talán tényeleg erősebbek voltak az MS-nél, de a MOMO-nál se zavaróan gyengék, és talán így talán jobban kímélik a motorját. A különálló váltókar pedig nagyon tetszik, és azt hiszem jobb lesz ezek használatával váltani, mint a kormány mögöttiekkel. A MOMO-val kapcsoaltban felsorolt típushibák közül egyelőre talán eggyel találkoztam,de ebben sem vagyok biztos. A balrahúzásról van szó. Mikor felteszem a kormányt az asztalra észreveszem,de játékban eddig sosem zavart, vagy azért mert játék közben helyreáll, vagy mert nem figyeltem erre, de az is lehet, hogy azért, mert elhanyagolható jelentőséggel bír. A következő napokban ellenőrzöm azért, és megköszönném, ha valamelyikőtök, aki hasonló hibajelenséggel küszködik, feltenne a fórumba egy fotót a kormányról szemből, hogy láthassam vajon egyre gondolunk-e, vagy esetleg az ő balrahúzásuk sokkal figyelemreméltóbb. Előre is köszönöm.