Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Bucser
    Nem tudom csocso mikor volt a kezedben Act-Labs RS FFB de hogy honnan vetted le a sok hibát?? nem tudom... Idestova 6-7 éve gyötrök egyet és egyszer kellett a pedálrészben kábelezést cseréllni amit nagyon egyszerűen megoldottam mivel PS/2-es csatlakozót használ a kormányhoz csatlakozásra. HA PS2-höz vagy Boxhoz akarnám használni csak meg kell vennem a megfelelő dokkot kb 50 $-ért és tudom vele használni mivel a firmware egy kivehető részben van. Nem tudom kinek mi problémája lehet vele. Próbáltam momo-t nekem csak annyi bajom volt vele, hogy azt lestem mikor töröm el.. act-labsnál ilyen soha nem jött elő...Supportal semmi gond nem volt amíg volt rajta gari (2 év) és akkoriban kb 4 game-t adtak hozzá... NFS 3-4 és egy NAscar 2-t.

Szóval a mellőző "szóval hagyjukat" ne írjunk ha közünk sem volt még hasonlóhoz:) köszi:) én sem írom lesajnálóan a momohoz csak azért mert nekem nem tetszik:)

Jó kormány jó erős motorral és az legrégebbi driverekkel igen finoman skálázható.