Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    na megékrezett a hozzáértő szerencsétlen balfasz. te el is olvastad mit írtak ide páran ? pedig ők bizony értik is hogy mit szövegelnek, ellenben veled. nem is tudom hogy mersz egy szót is szólni hogy ha forceoda van...itt inkább neked kellene kicsit felkapni a fejed és eltakarodni a jó kurva istennek a faszába mert szorul a hurok. nem úgy tűnik hogy a nagy momo racinges táborot akik bizony 100ból 99-en vannak itt lennének...nos hol vannak? hol vannak a habzószájú momo racing fanatukusok? nem találok egyet sem! az meg egyáltalán nem érdekel hogy te mit haluzol itt nekem hogy neked ezt meg azt mondták. vedd észrehogy neked itt pont nem jutott úgyhogy állj be a sor végére! MS-em van kisöreg nem momo force de ha gondolod az olcsóbb és véleményed szerint fos kormánnyal alázlak porrá hurkalé!
    az meg hogy pont CSocso-t akarod kioktatni az röhej :DDDDDDDD húzd be inkább a farkad azt takarodj a halál retkes faszába lámerka!
    most picit durva voltam, ideje volt már. de lazább hangvételben ott vannak lejebb az ellenérvek az álltalad istenként tisztelt momo racingre! inkább azokat olvasd el, FOGD FEL(!!!!!!), és végy egy csontot a szádba aztán kuss