Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Szabi #14490
    az anyagáras a kezdeti tesztelés és reklámozás miatt volt, plusz mert nullszériás (és megoldható volt még teljesen adó és egyebek mentesen, mivel támogatós cuccként volt és nem kész termékként), viszont az első széria megkezdéséhez tényleg sok-sok pénz kéne, plusz kitalálni, hogy-hogyan lehetne a legkevesebb plusz anyagi teherrel megoldani az értékesítést

jó srác meg minden, kedvelem, szinte a szomszédom, próbáltam tanácsokat adni neki, de végül teljesen más irányba ment el és sajnos
    "végül bele is bukott"

igyekeztem erőltetni a tesztelést amikor meglett a nyák, de nem kell az.. inkább gyorsan megcsinált párat és odaadta az első néhány emberkének, aztán azok mind szrok is lettek elég hamar.. :-/

én is nagyon későn kaptam meg, ha jól emlékszem november elején, ez már az új nyákos verzió, ennek azóta sincs semmi baja, pedig én se kímélem, fogalmam sincs hogy mikor szeretné befejezni a már befizetett váltókat, úgy ahogy sajnos sokminden mást se értek.. :(