Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik bajom a kormány átmérő. Akartam egy nagyobbat, de kérdés mit szólna a nagyobb átmérőhöz, és a jóval nagyobb kormány súlyhoz a G25 motorja. Kétlem, hogy ezt tartósan bírná, így a G25-t cserélnem "kell". A gond itt kezdődik, mire? Bárhonnan nézegettem, előrelépés csak a Fanatec cuccokkal lenne, de ezek ugye jóval drágábbak.
Na most amíg tart a spórolás, addig elleszek ezzel a köztes megoldással. (a linkelt rugó, kb 6K) 😊
www.smart-bus.hu
Amúgy ha most külön veszel pedált, akkor akár át is lehetne alakítani nem? Ha jól értem akkor kormányt meg pedált külön akarsz venni.
www.smart-bus.hu
Berendeltem azt a rugót, azzal elleszek még egy darabig, aztán jön egy komplett Fanatec cucc, a G25-t meg akkor eladom egybe. 😊
www.smart-bus.hu
költségeknél szerintem azt se árt számolni h a meglévő g25 pedálodat 15-20-ért pár nap alatt el tudod sózni😊
v3-n kívül mindhárom volt már... mindegyik szuper és gyakorlatilag mindegy melyik szerintem ... szuper mindegyik😊
nagy pedálok , mindenféle állíthatóság , loadcell stb
Nem tudom, ha nem lehet tobb profilt csinalni a jatekban akkor bukta, PC mo djuk pont amator ilyen teren...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Segítséget kérnék. Trustmaster TX kormányom van F1 és 599 kormánnyal. Az a kurva zavaró, hogy minden kormánynak más a gomb kiosztása és mondjuk Project Cars-ban csak egyet lehet megadni. MOndjuk beállítom az '1' gombra a kamera váltását az a más kormányon mondjuk pont nem lenne jó és ott az "5"-ös gombra kellene állítani, mert az jön kézre, de magában a játékban csak vagy az kormány "1"-es vagy "5"-ös gombját lehet mappelni...... minden kormánycserénél újra kell konfigurálni a kormányt.
Van erre valami megoldás? vagy ennél nagyobb bajom ne legyen... 😊
Köszi előre is...
Csaba
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.29. 21:22:29
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Van egy PH-n 49K-ért, de az sok érte szerintem.
www.smart-bus.hu
A PTR mod is 40K környéke a G25-höz, melyik lehet a jobb választás? No meg arra már nincs garancia... milyen nyűgjei lehetnek?
www.smart-bus.hu
Egy Fanatec Club Sport pedál V1 használtan mennyit érhet?
www.smart-bus.hu
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Van egy Steelseries SRW-S1 kormányom és egyik naprol a másikra nem müködött! A gép látja, az eszközkezelöben "Nincs megadva" mappaban van a neve pedig "SRWheel Bootloader" lett. A jatékban a gombok nem erzekelnek. Néha ha rádugom (hátha megjavult) akkor egy két led világit pár másodpercig. A Steelseries Supportnak írtam de valami RMA ticketet kértek.. Elis küldtem, de megint ugyanazt az üzenetet kaptam..
Hogyan lehetne megcsinálni? Vagy kideríteni hogy mi lehet a baja? Egy hétig használtam..
nekem a g27 csak egyszer kalibrált, kikapcsoláskor pedig egyáltalán nem.
de ezekszerint ez lehet alaplapfüggő...
fanatek a király, no 😄
Forza.
Semmi nem zizeg benne, foleg nem kikapcsolt gepnel.
Kalibralni meg ugyanugy kalibral mint amilyen a g27 volt .
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.19. 08:23:20
kalibrálni meg boot alatt kétszer is szokott, ha rebootolsz akkor az megint 2, ha kikapcsolod a gépet megint 1. illik az igénytelen thrustmasteres megoldások sorába.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.11.19. 07:40:03
Forza.
A jobbra balra nézésen kívül el tudnék még viselni pár dolgot, ami nagyon kéne az a tc kikapcsolásra egy gomb, hogy ha megforgok tudjak rögtön visszafordulni. De a fékerő elosztást is jó lenne kormányról állítani, pit limiter is, abs meg tc erősség elfér a váltón.
a legtisztább módszer ha veszel valami buttonboxot, valszeg az csatlakozós lesz, nagyon forrasztani se kell, és beépítesz pár kapcsolot, gombot valami dobozkába .
Igaz autón sincs milió gomb, hacsak nem valami F1 -et akarsz .
Plusz lenne egy kábeled ami folyamatosan csavarodna -tekeredne .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.18. 22:47:25
Mondjuk mit tagadjam nem bánnám, ha lenne egy kis Black Friday. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.17. 21:16:35
www.smart-bus.hu