Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Tomo15
    A Fanatec clubsport pedál mindenképp előrelépés a g25 pedálhoz képest, még akkor is ha van benne loadcell. Én egy v2-t használok, de simán megmerném venni a v1-et is használtan.

Kormány megbízhatóság tekintetében meg a Fanatec, és Thrustmaster, valamint a Logitech sem jobb a másiknál. Volt párszor cserélve G25-öm... A Fanatec-em (csr-elite - clubsport v1 base gyakorlatilag) is ment már tönkre, szokás szerint valamelyik motor ment tropára, valamint utána a vezérlőpanel. Cseréje nem volt drágább mint egy átlagos autószerviz, és a support is rendben volt.

A Thrustmasterrel még nem volt gondom, de remélem nem is lesz. Rövidebb ideig használtam T300gte-t ,amit Lac coo vett meg és használ most is, helyette pedig vettem egy t500-at. Logitech ezek után erősséget tekintve játék kategória. Ha nagyobb rimet szeretnétek, akkor mindenképp a t500 a jó választás jóval kraftosabb mint a t300, kár hogy nem lehet pedál nélkül kapni, ugyanis lényegesen értelmesebb ára lenne. A pedálja amúgy gyér, de a Clubsport után ezek mind azok :))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az meg külön zseniális, hogy valamelyik atomtudós úgy ragasztotta fel az alábbi cimkét a t500 aljára, hogy a felfogató rész mélyedésébe belógott, így pár fel és leszerelés után olyan szépen elvált a ragasztás, hogy öröm volt nézni. A másik okos én voltam, hogy celluxal próbáltam gyorsan visszaragasztani :D Azóta kicsit több van rajta :)) Ha emiatt fognak egy esetleges garanciális problémánál szívózni, akkor annak csúnya vége lesz
    http://www.kephost.com/image/SiR0

Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.01. 16:34:58