Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
t300 akkor lehetne felsős, ha nem fosadék pedállal árulnák, váltó nélkül, drágán 😊
pontosan, a kopasz TX-el kellett volna kezdeniük, az végre valami értelmes kiadás ezektől a balfaszoktól 😊
gt-ben van és perfekt, forzában van és jobb, amig nem csuszik meg a kocsi, mert akkor 900on kb megfoghatatlan - régebben 270en "kellett" emiatt játszanom, most az ötösre már eljutottak odáig, hogy 540en már majdnem jó (360on már ok), talán a tegnap kijött hatos már 540/900on TÉNYLEG használható lesz 😄 (vicc, de az árkádabb Horizon vonal játszható 900on simán, persze az árkádabbsága miatt ott nem jön ki a megcsuszás megfoghatatlansága 😊 )
Forza.
Tx300 az mar i kabb a felsobb kategoria, egyertelmuen g27-29 feletti.
Az viszont jo orlet TM tol, hogy lesz kopasz tx wheelbase ....
En nem tudtam, hogy forzagt ben van 900 fok is ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.11. 10:46:07
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
pedál fosi, de azt viszonylag könnyű fejleszteni, ha valakinek van rá igénye - nagyonis kellett középre valami, hiszen eddig csak 35ezres T100 és 120ezres T300 volt, ami abszurdum!
Forza.
eleve PC-n is a felhasználók jó része pillangózik hiába van H-váltója kuplungja...
ezért írtam h ez az új konzolok DFGT-je... azt is sokan használják még ma is pC-n PS3-n cboldogan...
aki komolyabban gondolja az meg vesz normális pedált hozzá, vagy veszi a t300-t tx-t normális pedállal, vagy g29-et,vagy fanatecet vagy 800 euróért😊
de ezelknél lényegesenb olcsóbb lesz azért...
szar ügy a konzolosok számár a h minden ennyivel drágább konzolra...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.09.11. 09:34:23
Konzolra szerintem nagy tamogatasa nincs , nem arra van parameterezve a jatek.
De ami meg lenyeg ez a pedal szo szerint hasznalhatatlan, ilyesmi van T300-hoz is , ahogy benyomom a pedalt orra bukik a pedal.
Le kell furni a padlora, de olyan ro id pedalutjai vannak, hogy igazabol ilyen ft os manta kategoria 😊
En igy latatlanban sem ajanlom ezt komolyabb jatekra.
de ha van, az jó (lehet), forza/gt is tökéletesen támogatja, noha előbbi esetén az autók elég megfoghatatlanná változnak (fm3-4-5, nemtudom a hatos milyen lett/lesz)
Forza.
Gondolom forzaban Gt-ben is lehet normalis kormanyszoggel menni
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.09.10. 10:17:00
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
a leo bodnar kábellel, tudod használni bármlyik kormánnyal
!Forza Ferrari!
Megint beragadt a gazpedal, leszedtem a labtamaszt es alig hogy hozzaertem a gazpedalbol jovo kabelhez megjavult.
Osszeraktam most meg lett a kuplungba vagy 40% holtjatek....😊
Ez valami elektromagneses eroter, vagy jedi eros cucc ha jol sejtem, lehet a kabelek niatt negbolondul ?
Asszem van leobodnar kb, ami egybol megy a gepbe, de nem biztos ....
egy barátnomnál adott egy logitech g25 pedál, kérdés, hogy a driving force gt-vel tudná használni?
!Forza Ferrari!
De mindegy , ezen kar rugozni.
szeretem egy telefonnal rövidre zárni a dolgokat, ezt itt csak csevejnek vettem 😊) de elfogadom, hogy más máshogy látja, vállalom, hogy én csesztem el 😊
Forza.
ettől még nem éreztem elég konkrétnak a megbeszélteket.
de tökmindegy, hardverapro alapján végül elkelt + nekem se kell t*kölni a t100 eladásával 😊)
Forza.
Ha azt mondom viszem akkor viszem...De ha nem enm 😊
Np.
bizalmatlan vagyok, tudom.
Forza.