Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Nem tudom, nekem nincs ilyen gondom, igaz, az egerem nem Logitech, és csak Profilert használok (azt hittem, erre gondoltál, hogy Logitech Gaming Software...), de ha ez 2 külön cucc, akkor arra tippelek, hogy ha a profilerben a kormány van alapértelmezettre állítva, a gaming software-ben meg az egér, akkor az utóbbi az "erősebb". Azt próbáltad, hogy a problémás játék indítása előtt kilépsz a profilerből? Ez még mindig kevésbé irritáló, mint a kihúzás, illetve közelebb visz a probléma gyökeréhez, ha ez megoldja a gondot.
Mondjuk ha nem mozgatod a pedálokat, és a kormány középállásban van, nemigen kéne mozgatnia semmit semerre. A #13574-ben linkelt képernyőnél, ha a Properties (Tulajdonságok) gombra kattintasz, az alább látható vizuális tengelz megjelenítés kell feljöjjön, ha valamelyik tengely "remeg", vagy nem abban az állapotban látható, mint a képen, akkor vagy kalibrációs hiba, vagy kontakthibás (kikopott) a kormány:
Nem lehet a problémás játékokat úgy konfigurálni, játékon belül, hogy ne legyen egyik kormány tengely se hozzárendelve mozgáshoz? Több ötletem jelenleg nincs, nem kell kihúznom a kormányt a nem szimulátoroknál, sőt, pl. DCS World-ben az oldalkormány tengely be van állítva a joy mellett a kormány pedáljaira is, de ha épp nem a DFGT pedálokat használom, akkor sem lép be magától az oldalkormány.