Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • IXEMGabeo
    Majd elkerülöm az ilyen szitukat és nem lesz gond. Ne félts engem. Nem tartottam ennél az esetnél annyira fontosnak, hogy most itt kekeckedjek. Van gondja mindenkinek az életben ez nem újdonság. Viszont nem vagyunk egyformák éppen ezért ne hozd ki, hogy az én saram volt, mert nem így kellett volna viselkedniük. Nekik szerintem abból lett elegük, hogy állandóan bajom volt a kormánnyal, dehát mit csináljak visszavittem és láttam a pofájukon azt, hogy mennyire nagy teher nekik, hogy átvegyék és orvosolják a FIXit által a hibát. Az ő hozzáállásukkal volt a gond nem az enyémmel. Nekem már elegem lett a sok cipekedésből, a sok problémával, ami ezt a kormányt övezte innentől kezdve nem érdekelt már az egész. Ha besokallsz van az a pont, amikor semmi nem érdekel csak legyél már túl az egészen. Ugyanígy voltam vele így nem szerettem volna további bonyodalmakba bonyolódni a fogyasztóvédelmi kérdésekkel és egyebekkel. Tisztában voltam vele hisz tanultam is, csak nem alkalmaztam ennyi a lényeg. Lentebb már Neonnak és Artynak is írtam már.