Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Solt #13389 A FixIT akkor van, ha a Logitech shopból vásárolsz... ha kiskereskedőnél vásárolsz (mondjuk IPON), akkor ezt a kiskereskedő intézi helyetted, de ugyanúgy a FixIT-n keresztül... ( ha jók az infóim )
Ha valamit be tudnak adni neked, az azt jelenti, hogy nem vagy képben! :) Nem kell a joghoz érteni, erre ott van a fogyasztóvédelem... ők leírják mit lehet, mit nem. Ha valami nem tiszta, írsz nekik, és a véleményüket kéred.
Én sem szeretem a konfliktusokat, de ettől még az érdekeimért kiállok, ha úgy adódik, mert ez az érdekem. Mérgelődjön inkább az eladó azon, hogy felidegesítettem a makacsságommal és azzal, hogy nem tudott hülyének nézni, mintsem én azon, hogy igazságtalanság ért, és nem tudom megvédeni magam... :)
Ha nem csíped, hogy ingerültek veled, akkor tegyél ellenne... szólj, hogy ezt nem tűröd, ennyi. Azért jársz így mindig, mert megérzik, hogy megtehetik veled... pontosabban az emberek 80%-a inkább behúzza fülét farkát, mert nincs képben, kellemetlen a vita, nem ért hozzá, stb. Ha tudod előre, hogy olyan szituációba kerülhetsz ami vitát szülhet ( garanciális reklamáció ), akkor készülj fel... aki felkészült azt nem érik meglepetések. :)
Az a meglátásom, hogy a te gondod nem IPON függő... máshol is eljátsszák majd ezt veled, ha így állsz hozzá! :) Mindig és mindenhol azt fogják megtenni veled, amit megengedsz... otthon, vagy fórumokon már hiába mérgelődsz... ;)