Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • IXEMGabeo
    Hmm. Akkor változtak a dolgok ezekszerint. Ez még akkoriban valóban nem így volt, hogy FIXitnek kellett volna írjak. Igazságszerint én odáig nem mentem, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok egészen addig én is udvarias voltam. Nem engedtem meg semmit sem, nem követelőztem mégis beadták ezt a maszlagot, hogy kifizetés utáni 3. nap. Inkább hagytam az egészet és úgy voltam vele, hogy majd óvatosan kezelem a kormányt. Nem szeretem a dolgokat túlbonyolítani és a joghoz sem értek sajnos. Nem szerettem sosem a jogot pedig még fél év natúr és fél év gazdasági jogot is tanultam. Utáltam, mint a szart. Én egy életművész, művészet és tudomány pártoló ember vagyok, aki nem szereti a konfliktusokat, utópisztikus életszemléletem van és az embereket sem túlzottan kedvelem alapból még akkor sem, ha normálisan viszonyulok hozzájuk. Nem nagyon tetszik, hogy szigorú jogszabályokhoz vagyunk kötve, már eleve azért sem, mert az emberek nem tudnak 100%-osan a szabályokhoz ragaszkodni még akkor sem, ha vész esetén szeretnek rá hivatkozni. Akkor hirtelen mindenki okos lesz, ha veszélyben érzi magát. Általában a nagy hajtás miatt, amit írtál is mindig olyan környezetbe kerülök, hogy pont velem ingerültek, amit én meg nem csípek.

Utolsó sorra meg az eddig leírtakra annyit, hogy mázlid van.:) Én sem próbáltam általánosítani csak eddig, amit az IPON-nál tapasztaltam az nem volt túl biztató.