Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Sikerült már másnak is elnyalnia a pedáltaposók imbuszfejű csavarjait? Sajnos a bele való fej nyalta el, aztán be is durvultam...később rájöttem, ha erősebben rányomom, old a kötés (tiszta sor, ez mindig így van, csak most valahogy nem volt a bugi a kezemben.) Lényeg a lényeg, a fékpedál és a gázpedál felső csavarjait sikerült elbarmolni...nem vagyok magamra büszke, sőt. Kérdés, hogy ilyenkor mit érdemes? Szétfúrni a két csavar fejét, aztán pótolni másik csavarokkal őket? Amúgy potméter pucolás miatt esedékes a bontás (amit félig sikerült is, akkora résen át mahináltam a technikát, amennyit a pedálok engedtek, lévén azokat nem sikerült leszedni. Poti tiszta lett, viszont elállítottam a fogaskerekeket a potméteren, ezért kb szabályozhatatlan a gáz adagolása. Ezért szeretném RENDESEN szétszedni, leemelt pedállapokkal. Ahhoz viszont ki kéne imádkoznom azt a két benyalt csavart. )
Bocsi a regényért, mert a kérdésem ugyan egyszerű...de most kikívánkozott, marha mérges vagyok magamra.