Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ti milyet ajánlanátok újonnan 15000 ért?
arty
ez nem force feedbackes, csak vibrálós - középre (gondolom) gumiszalag rántja vissza

Forza.

Én újonnan ezt néztem ki:: http://www.argep.hu/product_565709.html
Vélemények??
Azért ne túlozzunk... az egyik legjobb ár/érték arányú, de nem az egyik legjobb! Nem mindegy...

www.smart-bus.hu

az egyik legjobb kormány a dfgt , én is több éve használom
új kormány nem kapsz 15e-ért,csak tescosat
Ahhoz adják, de van driver a Logitech oldalán Pc-hez, több éve használom Pc-n...
Úgy tudom h csak PS3 hoz van
Miért ne lenne kompatibilis ?
Bocsi de nem érdekel mert nem kompatibilis PC-vel. Egyébként is újat szeretnék venni.
arty
lehet h szerencséd lesz 😊 van prohardveres accountod?

nála 15k a logitech kormány, irj privit!

Forza.

Sziasztok!
Szeretnék venni a gépemhez kormányt, de nem tudom h milyet vegyek.15000 van rá elõre is köszi.
pajti
<#vigyor1><#idiota>

arty
nna, ugy néz ki küldenek egy új kormányt... (elõre félek annál mi jön majd elõ...)

levélben megígérték, lássuk ez milyen gyorsan ér ide 😊

Forza.

arty
és lehet, hogy Õ aláz szarrá, csak mivel nincs mikrofonja ... gr4ndmutt3r_1932 ...

eszem megáll 😄

Forza.

wollnerd
<#wilting><#banplz>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pajti

<#hehe>

arty
ez az optikai érzékelõ kb minden tipusban tipushiba

azt sem értem amugy, hogy a cseredarab 1:1 ugyanaz, azonos dátum a nyákon, mint a behaló - szerintük az mitõl lenne/lesz majd jobb?!

Forza.

ejh. :/ macera. mondjuk meglepõdnék ha küldenének helyette másikat, de ha gari akkor gari. pedig rohadjak meg, nem értem... teszteljék le rendesen és hosszabb távon.., miért kell valamit így kiadni. mert azt kötve hinném, hogy csak nálad jött volna elõ a hiba. a régebbi kormányukkal is volt pár embernek szívás, már ahogy néha olvasgattam...
G27-et ki nyomja kesztyûben? ki milyet ajánlana? Gondoltam hogy beszerzek valami jól szellõzõ kerékpáros kesztyût. De hátha esetleg valaki tudna valami tutit. Eddig mindig csak mûanyag, vagy gumis bevonatú kormányom volt... Elõre is köszöntem 😊
arty
ám nem volt a kálvária teljesen hasztalan:

logout bejegyzés a fanatec csr szétszedésérõl, optikai érzékelõ cseréjérõl:
LINK

Forza.

arty
mûködött is, 2 napig, aztán újra szar lett.

ma szétkaptam, kicseréltem a szenzort és .... még mindíg rossz 😞
vagy a csere-szenzor is rossz vagy más a gond - írtam a supportnak, hogy most milegyen .... 😞

remélem ezúttal küldenek egy cseredarabot, nincs kedvem tovább lottózni.

Forza.

pajti
😄 portalanítani lehet belülrõl is, sûrített levegõvel kifújni a villanymotort, újra zsírozni a fogaslécet, esetleg a forrasztásokat átnézni.. G25-nél ezeket szoktam.

cselt
Max a port kell a tetejérõl letörölni 😄
Fehercsoki
Szerintem nem nagyon kell, legalábbis DFGT karbantartásról/gyakori hibákról nem hallottam még.

a Logitech DFGT-t karbantartani milyen módszerekkel érdemes? Tehát mit érdemes rajta X havonta kitisztítani, stb?

cselt
olcsón adod 😊
hát akkor kicsit reklám, de elég sürgõsen eladó egy fanatec clubsport pedál. 😊
ez itt: clubsport

a hirdetés és infók itt: hardverapró az ára 30.000, állapota alig használt... (ugye pont azon okok miatt, ami miatt platformot váltok.)
Tass, Budapest alatt 50 km. Mondjuk pestre fölcibálnám valahogy, ha arról lenne szó. gari szerintem két év volt rá, az már lejárhatott. határeset. papírjait elõ kéne kaparnom. 19 körül adnám.
Fehercsoki
Legkorábban jövõ hónap közepén lesz rá pénzem, és még nem biztos a DFGT, attól függ milyen G25öt találok és mennyiért. Te mennyiért adnád/milyen idõs/gari van-e? Ami még fontos, helyileg merre található a DFGT? Kormányt nem veszek tesztelés nélkül, és nagyon messzire nem mennék el érte.

Nem tudom érdekelne-e, de én most szabadulnék meg a DF GT-tõl. 😊 alig használtam ki, jóformán fél éve nem játszom, mert PC-re nincsen igazán ínyemre való, komolyabb rendszerrel megtámogatott, közösségi szimulátor.

hibátlan cucc, a pedált pedig jóformán alig használtam két hónapot, mert utána vettem egy Clubsportot. 😊
😄D legalább van pótalkatrészed. 😊
arty
elvileg a szétszedés trükkös csak, a betétel nem probléma

viszont most be akartam szerelni, erre a kormány bekapcsolt, bekalibrálta magát és mûködik :/
csodás.

Forza.

Fehercsoki
Kuplung és H váltó miatt igen, nem használnám ki, de akkor is tetszik. De most látom csak, hogy hiába írták, hogy az árban benne van a szállítás, Mo.-ra további 21 euróért hozzák ki, szóval inkább mégsem kell.(amúgyis szar most az euró)

hát igen, jól beszoptad. :/ mondjuk ezt amit küldtek, mennyibõl tart betenni? nem vagyok elektrotech-zseni. 😊
pedig sanszos, hogy nekem is fanatec lesz a nyerõ, már csak azért is, mert oda-vissza kompatibilis mindennel. PC, xbox, PS3...
arty
Kuplung + H váltó miatt?
Biztosan kihasználnád?

Mert egyébként egy DFGT vagy egy használt G25 szvsz jobb vétel... (igen, a gari problémás, mert németbe kell kiküldened, vagy neked kell otthon megjavitani ha alkatrészt küldenek németbõl).

Forza.

Fehercsoki
Meg ha innen rendelném, akkor gari hogy lenne rá? Németorszgába kéne visszaküldeni, vagy valahol Mo.-n is átveszik?

Fehercsoki
Ezt a kormányt néztem ki, 99.95 euróért szerintetek megéri vagy inkább keressek mást? Honnan éri meg megvenni, innen a fanatectõl, vagy máshonnan?

Mersant
logi oldalarol szedjel le hozza drivert, ha nincs win7-es akkor vistahoz valot. ugyan az.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok!

van egy Logitech wingmam formula force gp force feedback kormányom. nem egy mai darab még 2004 be vásároltam, és ugy gondoltam hogy megint elõveszem már jó pár éve nem használtam. És nem müködik a force force feedback.:S a drivert feltepitetem igaz win 7 re ami eredetileg xp vel kompatibilis. utána mértem az adapternek is, és az le adja a 24V-ot.
szerintetek az fbb motor be adta magát, vagy csak a win 7 miatt nem müködik?:S
esetleg megprobáljam szét szedni a kormányt és megjavitani?
arty

Forza.

arty
https://www.dropbox.com/s/dagg9ct856u2ipv/VID_20120524_154934.mp4

hiba video ujra. linkként nem sikerült beszúrnom, csodás sg motor...

Forza.

arty
szvsz a CSR 200ért a "jó" vétel - próbáltam a legolcsóbb xbox kompatibilis kormányt venni. mivel uj, gondoltam ehez majd lesz support ... hát lofax, elite-re van, erre kb sz*rnak fanatecnél 😞 (driver, fw)

bekapcs után 8.8.8 a kijelzõn és elfordul full balra és ott beragad, nem kalibrálja magát. allitolag az optikai érzékelõ szar, kb minden fanatec kormányon "tipushiba" 😞

Forza.

arty
ma reggel ups meghozta a pótalkatrészt:

ha gyorsan be tudom építeni, akkor "köszi fanatec" 😊

Forza.

Mi volt a baja konkrétan? a videód már nem elérhetõ. Jövõ héten váltok xboxra a forza miatt, aztán a fanatec pedálhoz kellene egy kormány is. mert ugye a DF GT az nem xbox kompatibilis. Igazából nem tudom milyen kormányt vegyek hozzá, csr elite túl sok lenne, csr már tûrhetõ lenne árban, aztán ott van még a Porsche 911 GT2, ami bár kicsit drágább, de legalább nem tudom, hogy jobb-e, mint a csr...

egyszerûbb lenne egy PS3 meg egy GT5, de ejh, máshova húz a játékos szívem.
arty
jaja, dfgt és a pro is nagyon jó hírnévnek örvend, pedig a jó ára miatt el tudom képzelni, hogy ebbõl adtak el legtöbbet...

Forza.

Fehercsoki
DFGT-t általában egy (közel) hibátlan kormánynak tartják.

nekem eddig DFGT-vel nem volt bajom, pedig két éve megvan. és volt idõszak amikor napi szinten hsaználtam 2-3 órát vagy többet

arty
sajnos a kormánygyártók ilyenek, szinte minden gyártó legtöbb típusának vannak gyermekbetegségei 😞

közben irt a fanatec support, képekkel és rövid utmutatással örvendeztettek meg és küldenek egy gyakran meghibásodó optikai szenzort.... azt kell kicserélnem itthon, házilag, garit nem bukom el.

fanatec = szereld magad 😊
de ha végül gyorsan megoldodik és nem lesz ördöngõsség, akkor igy jobb is : hamarabb lesz kormányom, félóra szerelés meg belefér (a momo pedáljaimra és a g25 váltójának rükvercére anno több elment, de a g27em led kijelzõit is után kellett forrasztani)

amikkel viszont semmi gondom nem volt:
- Logic3 JT226
- Logitech Wingman Formula Force gp (piros)
- MS wireless wheel v2 (a v1 volt a leégõs(!), MS sem kivétel a selejt szériáival 😄 olyanom nem volt hálistennek)

Forza.

Fehercsoki
Szerintem ki lehet írni, hogy vatera, de egyébként ezt én is meg tudom erõsíteni, általában több ott az érdeklõdõ, és drágábban is el lehet adni, csak ha mondjuk eladod 23k-ért, akkor abból pár ezret még levon a vatera.(pontosabban neked kell átutalni, ha meg nem teszed meg, akkor eladják a tartozásod behajtó cégnek és azzal nem jársz jól)