Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Sziasztok! Van 1 logitech momo-m aminek tegnap szétszedtem a kormány részét mert elég nehézkesen fordult a kormány. Korábban a pedált már meg kellett műtenem mert előjött a momo betegsége és már akkor láttam hogy az előző tulaj (ugyanis használtan vettem) már megpiszkálta de sajnos elég gány módon. Azt sikerült megcsinálnom így gondoltam most jöhet a kormány része. Tulajdonképpen semmi gondom nem akadt az egésszel, sikerült összerakni megjegyzem a kormény részéhez is hozzá nyúlt az a kedves illető ráadásul még gányabb munkát végzett vele, nem is értem hogy minek nyúlt hozzá ha ennyire nincs az ilyenhez érzéke... A lényeg hog most jó viszont felmerült bennem hogy nem-e lehetne átalakítani kicsit hogy tudja ő is a 900 fokos fordulást. Egyelőre csak teszt erejég ki szedtem belőle azt a fém "gyűrüt" ami megakad a műaynagban aikor eléri a maximális fordulatot. Na igen ám, de így még nem jó mert szoftveresen ő akkor is 270 fokot mér és ha tovább tekerem csak elállítodik a kormány középpontja. Találtam róla egy kis leírást így a registribe belepiszkálva skerült elérni hogy "félig" dfp-nek érzékelje. Gondoltam ha sikerül akkor megadom neki hogy 900 fok-ot forduljon vagy annál kicsit kevesebbet így majd a motor megfogja a kívánt szögnél. A lényeg hogy amikor elindítom a profilert akkor a momo-t mutatja mindenhol de a device/game controllers-nél már logitech dfp-kénz szerepel a kormány azonban ott még mindig nem tudom beállítani és ha forgatom a kormányt csak 270-ig méri aztán csak elcsúszi ka középállása... Van valakinek ötlete? Jó lenne kicsit felturbózni ezt a kis kormányt. Köszönöm előre is a választ már ha érkezik, és bocsi a regényért! :)
Ui: Most hogy megpiszkáltam nagyon szépen forog a kormány és az ffb is sokkal könnyebben és érzékelhetőebben működik. :)