Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ezekutan ne szoljatok ha a ligakba be vannak kapcsolva a segitsegek <#taps>#taps>
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én mást olvasok itt lejjebb .... 😄DDDDD
Nem kérte õ a te megtisztelõ véleményed ....
De hagyjuk, álláspontom ismert errõl a dologról !!!
Ugyan akkor a magam részérõl azt sem tartom fairnek (de ez csak az én saját véleményem), hogy ha valaki megkérdezi, hogy tudunk-e jó magyar ligát, akkor mindenki sorra utána beírja a sajátját...
(pláne, hogy mikor még azt sem tudjuk, hogy milyen irányban gondolkodik a srác: (profi, amatõr, pálya, ovál, open wheel, GT, rally, oldschool?)
Engem nagyon irritál, hogy alig várják ezek az emberek, hogy új, kezdõ liga megszólaljon, rögtön rohannak bújni a szabályzatot, hogy lehessen játszani a kemény szimulátorost !!!
ml85ml:
A fenti írásban fel vannak sorolva a szimulátorok, próbálgasd ki õket, fedezd fel, hogy melyik stílus, játék tetszik neked, majd nézz szét a neten és keress egy neked szimpatikus ligát/közösséget! 😉
Mindenki úgy játszik ahogy akar, mit zavar az téged, fõként ócska rFactorral ....<#levele>#levele><#lama>#lama>
az elõzõ szezonra volt érvényes a szabályzat aminek már vége
a., „Amatõr” liga - megengedett segítségek:
Kipörgésgátló (alacsony ) – Stabilitás segítség ( alacsony ) – Blokkolásgátló ( alacsony ) –
Auto shifting- Automata váltó
most vagy nem tudod mi van írva a honlapotokra, vagy nem tudod mit írsz ide.
b. profi liga
MI NEM VAGYUNK PROFI LIGA
most melyik a nem igaz?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Auto shifting- Automata váltó
egy profi ligába nincs automata váltó engedve csak automata kuplung...ezen még csiszolnotok kell 😊
az rfactor csak online-ba jó.
felkerült a szerverre a F1RFT 2011-es mod
ip:80.98.112.212:34312
jelszó: S2010
a legjobb 24 versenyzõ indulhat a következõ szezonban
próbáljátok ki a modot !!4
a mod letölthetõ a www.f1rft.net oldalról
gyere nézz be hozzánk, a www.f1rft.net oldalon minden infot megtalálsz a telepitéshez,a mi ligánk is ingyenes,segitünk a kezdõknek is
Ebben le van írva, hogy kell helyesen belõni a kormányt, illetve milyen játékokat érdemes kipróbálni! Ne ess bele a mindent (tudni) akarok és egyszerre hibába, fõ a fokozatosság. 😉
Magyar bajnokságok, ligák is vannak szép számmal, van sok ingyenes is, de általánosságban elmondható itt is, hogy a minõség költséggel jár... érdemes olyan helyet keresni, ahol a versenek között is komoly élet folyik és hozzájárulnak a fejlõdésedhez...
indulásnak egy népszerû "csapat" bajnokság témában: http://www.gtr-masters.hu/
Richard Burns Rallyt próbáltad?
Forza.
Azt hiszem a g27-el vagy elindultam a lejtõn és összes pénzemet elkölthetetm rfactorra plusz hozzá modokra vagy kukázhatom.
jah csak pályaversenyes szimulátor van rfactrothoz? rally nincs?
mi baja lenne vitrinben? max. akkor lenne rajta valamilyen károsodás ha érte volna nyáron a tûzõnap reggeltõl estig, de az is csak a borításban látszana meg.
Forza.
felkerült a szerverre a F1RFT 2011-es mod
ip:80.98.112.212:34312
jelszó: S2010
a legjobb 24 versenyzõ indulhat a következõ szezonban
próbáljátok ki a modot !!4
a mod letölthetõ a www.f1rft.net oldalról
Másnap válaszoltak hogy felülvizsgálják a dolgot, ma meg már írtak hogy küldenék a g27-t ha megfelel...
Nekem is kormányproblémám lenne.
Van egy régi Saitek R4 kormányom,egy win 7 a gépen,ezt kellene mûködésre bírni.Sajna ez a kormány még nem usb-s hanem soros vagy com portos.Van a gépben külön hangkártyám,arra tudom rákötni,de sajna nem tudom felinstallálni sehogy sem,Letöltöttem hozzá drivert felrakta de a kormányt nem látta.
Ötlet ?
nekem azt mondták ha bármi gond lenne 2 év alatt a kormánnyal erre a ref. számra hivatkozzak.
szerintem nálad is ez van.