Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • peetfire
    OFF: Bocs hogy ilyen lavinát indítottam el,csak szerettem volna kicsit kimérgelődni magam,és hátha már másnak is volt ilyen esete.
    Az igazsághoz hozzátartozik,hogy írtam már erről itt korábban,mikor a hibát tapasztaltam.
    Úgy néz ki van egy nagy széria,ami hibásan jött ki a gyárból.Visszavittem a boltba a kormányt,adtak egy másikat.Ezt még aznap visszavittem,mert ugyanazt a hibát produkálta(kormány jobbra tekerésénél őrültem kattog csattog zakatol).Mondtam is a boltnak,kint van egy hibás széria.Ők:-igen?Eddig nem is jelezte senki,hogy hibás darab lenne nála.
    Hát nem tudom hogy a többi vásárló miért nem jelezte,de ez tuti rossz széria(erről már írtak az árgépen is,hogy januárban találtak már hibás kormányokat ugyanezzel a hibajelenséggel).
    Kipróbáltak egy polcról levett darabot,hát nézzenek oda,az is rossz!
    Akkor majd várjam a telefont,értesíteni fognak!
    Telt múlt az idő,telóztam,még semmi.Eltelt pont 1 hónap,telefon.Azt mondják jött 5 db.
    Kipróbálják,és ha jó,akkor adnak belőle.Utána megint telefon,mert nem értesítettek.
    Én voltam már kellemetlen helyzetben,hogy megint telózok a kormány miatt(de hát ennyi idő elmúltával már játszani akarok).
    Szóltak,kipróbálták már 4 játékkal,még másnap ráküldik az F1 2011-et,aztán mindenképpen szólnak.Hát nem szóltak mi van az 5 új darabbal...
    Szóltam ma ismerősnek,hívja fel őket,van-e G27 kormányuk?(már kezdtem paranoiás lenni,hátha csak nekem nem akarják odaadni az újabb cseredarabot).
    Azt mondták,pénteken jön újabb szállítmány,érdeklődjön akkor.

Ha véletlenül tényleg jön szállítmány,és lesz már benne hibátlan darab,akkor kérhetek majd plusz 2 hónap garit?Vagy ez nonszensz?