Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ja vége már a számlanélkülilejártgariskormánycsereegyjobbraésmegtartvaarégit történetnek :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nekem már uton van hollandiábõl a DFGT
somdav95
😊 teljesen korrekt!

Gariztatás update:
Holnap jön az UPS a csomagomért, viszik Hollandiába, egy magyar nevû személy a címzett (érdekes 😊, és akkor vagy jön a g27, vagy nem 😊 Kíváncsi vagyok már nagyon..

nekem logitech ex-romlott el
telefon logitec-nek ,nagyon kézségesek
vissza kellett küldenem az ex-t,számlamásolatot elküldeni mail-ban
ex árát 15900-ft visszautalják
kaptam egy 50 %-os kupont amivel vettem egy DFGT-t 23000-ft-ért
korrekt
Mákvirág
Sziasztok!

Van valakinek véleménye illetve tapasztalata a Thrustmaster T500 RS-ról?
Amennyivel többe kerül a g-27-tõl annyival jobb is?
Ezt pedig már meg sem merem kérdezni
http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=240&PlatformID=5

bardocz
Igen, õk kicserélték, igaz egy kis késéssel fordultam hozzájuk😄
pointer4
Aham 😄 És csodálkoznak ha a hozzáértõ vásárlók elkerülik a PC-s boltokat messzirõl.
somdav95
😄😄😄 és utána a logitech-hez fordultál? gondolom ott szó nélkül segítettek...

bardocz
Utána megmagyarázták, hogy a dfp amúgy nem mûködik számítógéppel. Feladtam😄
somdav95
Mindegy, nincs mitõl aggódnom, nem nyúltam hozzá, gondolom cserélik 😊

#12439: Gratulálok nekik 😄 Kicsit komplexebb a dolog azért

bardocz
Aqua kompjúternél a kivizsgálás: rákötik az aktuális nfs-re, és ha ránt egyet amikor nekimennek a falnak, akkor jó.
a nagy kivizsgálás tudod mi lesz szerintem? a nagy semmi 😄

somdav95
Szóval ha valakinek lenne ilyen ügye, egy kis info:
1. Telefonos beszélgetés, mailt küldenek. ( ami jó ha harmadjára összejön nekik, bár ha betelefonálsz már harmadjára furcsa mód egy 15 másodpercen belül megérkezik.. na mindegy 😊 )
2.Megnézik a számlát
3.Készségesen felajánlja hogy g27-t tud küldeni helyette ha a bevizsgálásnál tényleg hibát állapítanak meg. ( rendben oke, méla undorral elfogadom..😊 )
4.Közli h Ups futár küld egy mailt 2-3 napon belül, hívjam fel, beszéljük meg hogy mikor lenne jó ha érte jönnének.
5.Csomag megy Hollandiába
6.Bevizsgálás
7.Küldenek helyette g27-t ( vagy ha idegen kezûséget állapítanak meg, akkor nem, bár az rohadt érdekes lenne, mert ki akartam takarítani néhány hete, de inkább hagytam, csak hazajöttem és játszani akartam, ami nem igazán jött össze.....)

Szóval most vagy lesz g27-m, vagy nem 😊
Majd kiderül, de lehet ideges leszek ha csak a hibás g25-t küldik majd vissza...

somdav95
Nembaj, az a lényeg h kapjak újat 😊
Amúgy segítõkész nagyon a telefonos diszpécser, de a logitech rendszere rohadt lassú... Egy órát vártam arra hogy megkapjam az e-mailt, amit elõször kiküldenek.. Most várom a másodikat 😊 Persze, nem az õ hibájuk, de kicsit unatkozom közbe.. Kíváncsi vagyok h hogyan döntenek majd a bevizsgálás után...

pointer4
Már nem 😞
somdav95
Na felhívtam a logitech-et, bekell scannel-ni a számlát, feltölteni hozzájuk, utána visszahívni õket és megbeszélni a részleteket.... A kormányért majd jön egy futár, bevizsgálják, és utána döntenek hogy kicserélik-e. Elég gáz lenne ha nem cserélnék...

somdav95
Nem lenne gond, csak kapjak újat....

Holland Kemence
vissza kell küldeni már!

Szia !

Gondolatba ejtõ ... javítás ... mail ment 😊
Rakd fel valami használt oldalra szoktak keresni rossz G25-öt is csere alkatrésznek hátha adnak valamit érte. Egy próbát megér...

cselt
Megtarthatod
somdav95
Értem, köszönöm, akkor megnyugodtam 😊
A g25-t vissza kell majd küldenem, vagy elvágni a kábelt, vagy megtarthatom és azt csinálok vele amit akarok? ( konkrétan nem sok minden lehet vele .... )

wollnerd
Van még garanciád... biztos hogy ingyen kapod meg a g27-est. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

somdav95
Jólvan, akkor hétfõn hívom õket.. Remélem kicserélik g27re... Mintha olvastam volna hogy már volt ilyen itt a fórumon is.. De volt aki meg csak 50%os kupont kapott... Arra pedig most nemigazán vágyok.. nem nagyon akarok még egyet venni

bardocz
A boltot felejtsd el, hívd fel õket.
somdav95
Hoppá, mégis megvan a számla, 2010.05.12-én vásároltam, és 24 hónap garancia van rá. Ez a gyártónál is 24 hónap? És cserélik ha bescannelem majd nekik a számlát, vagy forduljak inkább a bolthoz, ahonnan vettem?

somdav95
Sziasztok!
Most költöztem haza, összedugom a g25-t ( állt egy 3-4 hónapot.. ), bekapcsolom a gépet, erre kalibrálásnál végtelen sokáig forog jobb oldalra... Szóval sikeresen elromlott a második g25-m is. Természetesen számla nincs, oda-vissza költözés során elveszett. De nem régebbi egy évnél, ha jól emlékszem... Valakinek volt már ilyen? Javították? Vagy cserélték g27-re?
Köszi elõre is..

thx
Dietrich
szélesség
pedálnál: 23cm
talp(vagy saroknál)27,3cm

hossza
32,7cm

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

TruckerDave
Ha tudsz várni délutánig lemérem, de lehet addigra valaki leírja neked.

valaki meg tudná nekem mondani hogy a LOGITECH DFGT kormány pedálja hány cm széles illetve hosszú ??
pedáltartót akarok késziteni hozzá mire ideér hozzám a kormány

thx
Szia!
Itt nézelõdj elég ritkán van EX, de néha megjelenik egy-egy. 😄

üdv ! logitech ex kormányt vennék gyõr -budapest vonalon,megkimélt,jó állapotút
Mákvirág
Lehet,hogy ez budi bildereknek van kifejlesztve.

bardocz
Az hagyján, de mutassa már meg nekem valaki, hogy hogyan tartja fél órát is akár a kezét a levegõben.
Mákvirág
Persze,hogy nem!
A kormány az fájintos,csak hát az erõ visszacsatolás ugye........

bardocz

Mennétek-e másfél órás futamot ilyennel?😄
SirAlo
Nah mar kaptam is az emailt , jol gondoltam a nagy megrendeles miatt keshet meg a megrendeles 48 orat is

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Nah megvizsgaltak a rendelest aztmonta hogy minden rendbe van, nem tudjak mier nem szallitjak meg, azt mondta megvizsgalja jobban es 48 oran belul kuld valaszt emailbe, szerintem csak nagyon sok megrendelest kaptak a 40%-os kedvezmeny miatt

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

JUVEfun
Jön a karácsony <#mf1>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Firerock
Holnap hívd fel õket hogy mivan!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SirAlo
Hi, penteken rendeltem egy DFGT-t logi shoprol es azota se valtozott semmit a rendeles allapota :| rendeles allapota: rendeles folyamatban, ez mindig ilyen nehezen megy vagy en kell valamit csinaljak ? Emailbe azt irtak 1 munkanapon belul szallitjak , erre meg fel se raktak szallitasra

SirAlo
amugy adhatnana a logitech is ilyen adaptert a pedalhoz meg valtohoz ha mar ilyen csucs aron adjak a kormanyt 😞

TruckerDave
Jah, ok. Úgy néz ki sose lesz kuplungos pedálom 😄 De örülök annak ami van.

bardocz
Volt már itt a topikban szó róla, a pedálomban olyan elektronika van, de én Tilustól vettem a ptr szettel együtt, és nem tudom, hogy õ árulja-e, vagy az, aki gyártja😊
TruckerDave
Akkor hogy találtál rá ?? 😄

bardocz
Van egy magyar gyártmány, ahhoz nem tudok linket adni, meg van ez.
TruckerDave
És ilyen elektronikát honnan lehet szerezni ??

Firerock
már cserélték g27-re😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
nem gond az sem 😊 felhívod a logitechet elmondod mi a problem azt is, hogy a gari lejárt 1 hónapja..vagy adnak kedvezményes vásárlásra kupont vagy nem. Mit veszítesz vele? Semmit.