Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gariztatás update:
Holnap jön az UPS a csomagomért, viszik Hollandiába, egy magyar nevû személy a címzett (érdekes 😊, és akkor vagy jön a g27, vagy nem 😊 Kíváncsi vagyok már nagyon..
telefon logitec-nek ,nagyon kézségesek
vissza kellett küldenem az ex-t,számlamásolatot elküldeni mail-ban
ex árát 15900-ft visszautalják
kaptam egy 50 %-os kupont amivel vettem egy DFGT-t 23000-ft-ért
korrekt
Van valakinek véleménye illetve tapasztalata a Thrustmaster T500 RS-ról?
Amennyivel többe kerül a g-27-tõl annyival jobb is?
Ezt pedig már meg sem merem kérdezni
http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=240&PlatformID=5
#12439: Gratulálok nekik 😄 Kicsit komplexebb a dolog azért
1. Telefonos beszélgetés, mailt küldenek. ( ami jó ha harmadjára összejön nekik, bár ha betelefonálsz már harmadjára furcsa mód egy 15 másodpercen belül megérkezik.. na mindegy 😊 )
2.Megnézik a számlát
3.Készségesen felajánlja hogy g27-t tud küldeni helyette ha a bevizsgálásnál tényleg hibát állapítanak meg. ( rendben oke, méla undorral elfogadom..😊 )
4.Közli h Ups futár küld egy mailt 2-3 napon belül, hívjam fel, beszéljük meg hogy mikor lenne jó ha érte jönnének.
5.Csomag megy Hollandiába
6.Bevizsgálás
7.Küldenek helyette g27-t ( vagy ha idegen kezûséget állapítanak meg, akkor nem, bár az rohadt érdekes lenne, mert ki akartam takarítani néhány hete, de inkább hagytam, csak hazajöttem és játszani akartam, ami nem igazán jött össze.....)
Szóval most vagy lesz g27-m, vagy nem 😊
Majd kiderül, de lehet ideges leszek ha csak a hibás g25-t küldik majd vissza...
Amúgy segítõkész nagyon a telefonos diszpécser, de a logitech rendszere rohadt lassú... Egy órát vártam arra hogy megkapjam az e-mailt, amit elõször kiküldenek.. Most várom a másodikat 😊 Persze, nem az õ hibájuk, de kicsit unatkozom közbe.. Kíváncsi vagyok h hogyan döntenek majd a bevizsgálás után...
Gondolatba ejtõ ... javítás ... mail ment 😊
A g25-t vissza kell majd küldenem, vagy elvágni a kábelt, vagy megtarthatom és azt csinálok vele amit akarok? ( konkrétan nem sok minden lehet vele .... )
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Most költöztem haza, összedugom a g25-t ( állt egy 3-4 hónapot.. ), bekapcsolom a gépet, erre kalibrálásnál végtelen sokáig forog jobb oldalra... Szóval sikeresen elromlott a második g25-m is. Természetesen számla nincs, oda-vissza költözés során elveszett. De nem régebbi egy évnél, ha jól emlékszem... Valakinek volt már ilyen? Javították? Vagy cserélték g27-re?
Köszi elõre is..
pedálnál: 23cm
talp(vagy saroknál)27,3cm
hossza
32,7cm
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
pedáltartót akarok késziteni hozzá mire ideér hozzám a kormány
thx
Itt nézelõdj elég ritkán van EX, de néha megjelenik egy-egy. 😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"