Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
off: a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy máskor mindig a végletekig korrektek voltak garis ügyintézéskor, ám ezúttal egy elgörbült láb egy s1155ös foglalatban, egy alaplapon a problémás. ezért én nem vállaltam a felelősséget, a kisker detto nem, sőt a nagyker sem foglalt az ügyben állást - azt találták ki, hogy visszaküldik a gyártónak (gigabyte) a lapot és majdmeglátjuk...
nem szó szerint küldtek el a 'csába, hanem elmondták, hogy ha nem tetszik az ügymenet, akkor ők készséggel visszaadják a lapot azzal, hogy én görbítettem el a lábat - ami ugye érdekes ügyet indítana el, hiszen nekik kell bizonyítani a helytelen használatot (képtelenség), viszont a bíróságon a döntés laikusok hozzák meg, ilyen olyan szakértői vélemények alapján. aztán reménykedhetek, hogy nekem ítélnek ... nos, ennyire kétesélyes (miközben "filléres" tétel) helyzetben én nem állnék neki évekig pereskedni, mert a végén akár rá is fizethetek.
persze, tudom, hogy van sok pozitív kimenetelű ügy, de gondolom senki nem garntálja, hogy a polgárit én nyerem ezesetben ;)
(nem szoktam hagyni magam egyébként, nemrég kártérítést is fizetett nekem a főgáz az elcseszett ügymenetük miatt (gáz-szolgáltatóváltás volt) :P sajna ott is már "békéltetésig" jutottunk és a rááldozott idő kezdte nem megérni nekem - ezekszerint nekik se)