Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
scorsess #12243 Hi!
@fuszhi:
Én a hardverkertől rendeltem ,korrektek voltak, viszont azóta már egy 10-est rádobtak az árra... Ahonnan semmiképpen se rendelj az az AV Panet, senkinek sem ajánlom, én eléggé megjártam velük. Érdeklődtem, azt mondták kb egy hét és küldik, megrendeltem pénteken, kedden hozta a futár,még örültem is, hogy ilyen hamar meglett. Kaptam egy gyári hibásat, nem kalibrálta be magát a kormány, csak a gt felirat villogott folyamatosan. Még aznap beszéltem velük, megegyeztünk, hogy a futár hozza a másikat ezt meg viszi. Innentől eltelt egy hónap, mire a pénzt visszautalták, mert végül nem tudtak másikat beszerezni...vagy gondolom csak hibásat tudtak volna küldeni újfent :D
dfgt:
Én, mint laikus azt gondoltam/gondolom, hogy ha bekapcsolás után a win7 alatt van ffb, akkor a játék alatt is kellene, hogy legyen, pl. a menü alatt is, és nem azért, mert ott is érezni akarom a futómű minden rezdülését meg az aszfalt repedéseit, hanem mert ez lenne a normális.. :D
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy dfgt-hez sosem volt normálisan megírt driver, és kezdem azt hinni , hogy az illetőnek nagyon igaza volt/van. Kipróbálnám még xp alatt is, hogy ott is jelentkezik-e a hiba (mert szerintem ez az), de a kronológiai sorrendet be kell tartani, előbb az xp, aztán jöhet a win7 telepítése, ez a sorrend...