Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon tetszik benne a 900°-os elfordulási szög!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
igaz, hogy használtak, de ezek jó cuccnak tûnnek, érdemes beruházni vmelyikre?
Volt szerencsém Genius kormányhoz, iszonszú pontatlan, nehezen használható, és másoktól sem hallottam még nagyon jobbat róluk.
pl konkrétan a logitech formula force ex használtan 7e-ért?
Ezt valahogy így írnám:
Mindan aminek USB a csatlakozója jó PC-re is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
www.smart-bus.hu
Ugyanis a a játékválasztás, kaja, zene, és még millió, erõsen ízlés kérdése 😄
És bármilyen hihetetlen is, különbözõek vagyunk, és ez a gyönyörû benne. 😄
És ebbe az a jó, hogy akár még te is találhatsz magadnak csajt 😄
www.smart-bus.hu
Fékezzé me kisodróóóódsz ecsém... 😄
www.smart-bus.hu
Ha még mindig nem tudsz dönteni, akkor segítünk tovább.
olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy nem szimulátor programhoz milyen kormányt tudnátok ajánlani 8-10ezer forintos kategóriában? TDU2-höz kellene, meg kamionos programokhoz lenne még jó (Euro Truck Simulator)
Azt mondja bizony, teljesen telemegy mocsokkal, azt (is) kell tisztítani.