Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Heló srácok az volna a kérdésem, hogy milyen kormányt kéne venni ha azt szeretném hogy időtálló probléma mentes dolgom legyen és nem szeretnék kicsi méretű kormányt mert azt utálom kamionos szimulátorral szoktam tólni. előre is köszi ha tudtok segíteni. Kb olyan 20 ezer ft ot költenék rá 25 öt öt. Volt régen egy Genius Kormány Twin Wheel FF Játékvezérlőm, de az a helyzet: elromlott visszavittem és inkább kifizettek azóta nincs kormányom, de jön az Euro Truck Simulator 2 és szeretném azt már kormánnyal tolni megint, mert billentyűvel eléggé billegős és ívet se lehet tartani rendesen az elődeinél sem. Nem tudom mennyi szünetet kell tartani ha kormánnyal játszik az ember , de gondolom nem baj ha napi 24 órát tolja valaki vele. Szóval nem melegszik túl stb. HA tudtok segíteni akkor előre is köszi a válaszotokat. Mondom olyan kb 20 ezer ft vagy 25 között mondjuk az nekem már drága de még talán szájhúzosan megéri ha megszolgálja az idejét. Üdv! Várom a válaszokat, ha megtiszteltek vele urak !