15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Nyilas Lehel #12138 egyet nem értek a driverben az erőséget hogy lehet 100% fölé emelni (a 100% elvileg a max, nem?)
DFGT-nél mi a jó érték? -
#12137 Na igen, pályára, és autóra válogatja. Meg ugye ne kerékvetőre állítsd :D -
#12136 Acurára és Vettére 9 körüli értéket javasol, de valószínű ebben az is benne van, hogy sebringen próbálgatom, egy simább pályán valószínű nagyobb értéket engedne. -
#12135 Csak sikerült...hát a skippy sokkal jobb így, eddig 12-n volt a játékban, de beállítottam a javasolt 19-re, és végre rendesen érezni az autót. Kíváncsi vagyok az Acurára, hogy annak mit javasol. -
#12134 Ááh, kipróbálni persze nem tudom, mert netframework 4.0 kell, viszont annak a letöltése megáll 98%-nál. -
#12133 Ha jól értelek, akkor a driverben akár 150%-ra is felhúzhatnánk a kormányt, nem befolyásolja a clippinget? Nem mintha akaránm, én is 105%-on használom. -
#12132 Hát ez nagyon nehéz kérdés. A driverben elvileg azt állítom hogy mekkora áramot engedhessen a kormány maximum a motorokba, hogy szimulálja az erőket. Ha itt lehúzom, akkor minden szétoszlik rendesen, és a gyenge erőkből nem nagyon fogok érezni semmit. - Gondolnánk ezt mi, de tapasztalatok alapján azt csinálja, hogy egyszerűen csak levágja a nagy erőket, és azt is gyengének érezzük. Semmi különbség nem lesz a nagy meg a közepes erő értékek között.
Ha a játékban állítom, akkor ott az első említett séma lapján működik, ami az ideális, csak ha ezt leveszem alacsonyra, és a driverben is még le van húzva, akkor egy nagy lófaszt fogok érezni az autóból, legalábbis a kicsi megy a nagy erők között nem lesz különbség, pedig azt várnánk el, hogy enyhe meg közepes meg nagy erőhatások között árnyalatnyi különbség legyen már a kormányon.
Ő meg itt a videón azt mutatja, hogy eleve a játékban megírt FFB vezérlés egy kalap szar, mert ha nagyon magasra állítom, akkor túlcsordul a számítás (clipping), és a közepesen erős, az erős, a nagyon erős, meg a kurva erős kormányt ért hatások között nincs különbség.
Tehát G25 kormány beállít 105%-ra, és itt úgy kell belőni, hogy a legerősebb normál ffb értéknél még épp ne menjen clipping kategóriába. Ezt, amúgy meg is mondhatná a srác mennyi, ugyanis kormánytól nem függ, max a patch-ekkel variálhatnak bele. (ha jól látom a videón az a 23 vagy 28 már sok is) -
Ez alapján a videó alapján csak a játékban beállított értéktől függ az ffb kimaxolódása, vagy a driverben beállított értéket máshol figyeli? -
#12130 Itt a kormánykerék a lényeg, azt meg g27-re is rá lehet tenni.
A kijelző vezérléshez úgy is be kell oda húzni egy usb-t, tehát mindegy a két kormány közötti különbség. -
#12129 LMS Logitech G25 kormány
én csak egy dolgot nem értek..ha leállt a logitech a G25 gyártásával honnan lesz hozzá kormányuk? -
#12128 25 ezerre változott az ár! Ülés nélkül!
Részben lustaság miatt, részben, mert olyan jól sikerült egy másikkal helyettesíteni :) -
#12127 Köszi a válaszokat , nekem egyik srác DANIELTRUCKER ajánlott titeket, hogy itt érdeklődjek mert itt árfekvésben is mindenben tudtok tájékoztatni. Köszi még egyszer. Ha lenne még valami, ne tartsátok magatokban urak. :) Köszi -
#12126 Ennyiért nem kapsz újonan olyan kormányt amit az átlag használ.
DFGT 30K-tól van a G27 70K vagy használt G25, DFGT, DFP a linkelt oldalon.
Én soha nem használtam egy huzamban 24 órán át, de az nem egészséges a szemnek sem :)
Években lehet mérni egy kormány milyenségét..DFP nálam 3 évig ment hiba nélkül a DFGT 1 éve már.
G25 vagy G27 tulajok is hasonlóan vélekednek szerintem a kormányukról. Ráadásul ezeknél a kormányoknál 900 fokig állítható a cucc..kamionnak kell is annyi nem? :D -
#12125 azért az durva lenne ha valaki 60K-t adna használt G25-ért..
itt azért olcsóbban hozzá lehet jutni -
Robi546 #12124 hát G25 -öt használtan én 50 000-60 000 Ft-ért láttam (200€) és a Logitech Driving Force GT kb. 30 000 Ft (100-150€ körül) -
#12123 Heló srácok az volna a kérdésem, hogy milyen kormányt kéne venni ha azt szeretném hogy időtálló probléma mentes dolgom legyen és nem szeretnék kicsi méretű kormányt mert azt utálom kamionos szimulátorral szoktam tólni. előre is köszi ha tudtok segíteni. Kb olyan 20 ezer ft ot költenék rá 25 öt öt. Volt régen egy Genius Kormány Twin Wheel FF Játékvezérlőm, de az a helyzet: elromlott visszavittem és inkább kifizettek azóta nincs kormányom, de jön az Euro Truck Simulator 2 és szeretném azt már kormánnyal tolni megint, mert billentyűvel eléggé billegős és ívet se lehet tartani rendesen az elődeinél sem. Nem tudom mennyi szünetet kell tartani ha kormánnyal játszik az ember , de gondolom nem baj ha napi 24 órát tolja valaki vele. Szóval nem melegszik túl stb. HA tudtok segíteni akkor előre is köszi a válaszotokat. Mondom olyan kb 20 ezer ft vagy 25 között mondjuk az nekem már drága de még talán szájhúzosan megéri ha megszolgálja az idejét. Üdv! Várom a válaszokat, ha megtiszteltek vele urak ! -
#12122 Kaptam 35% os kedvezményt,így se rosz, ~52k ba került a g27 és pénteken jön. -
#12121 Szerintem simán kicserélik, illetve beszámítják.
Csak kitartóan kell telefonálni,egyszer megunják oszt kapsz másikat.
Hinni kell benne erősen!!
-
#12120 Üdv,probléma adódott g25 kormányommal.. FFB elég erősen elgyengült meg kanyarokba elkezd rángatni szal kuka.. ,láttam hogy páran a garanciális időn kívül kaptak 50% kedvezményt g27 vásárlására supporton keresztül.Ez hogyan megy pontosan valaki leudná írni akinek van tapasztalata? (kormányhoz nincs meg a garanciapapir,használtan vettem) Van valami esély hogy én is kapjak? -
#12119 Igen sajna az arcadeosabb játékok nem kezelnek több vezérlőt egyszerre. A szimulátorok viszont szerencsére mind tudják (legalábbis még nem találkoztam olyannal ami ne tudta volna). -
#12118 Igen nekem most igyvan de nem minden játékban tudom beállitani igy. Pontosabban a játékok 90%-ában nemtudom ugy beállitani lfs,rfacttor kb ennyi meg nfs shfitbe, -
#12117 Ha megvan még a EX akkor abba dugd be pedálját és a két kormányt dugd be a gépbe és működni fog a pedál a momoval elméletileg. -
#12116 Sziasztok. Van egy Logitech Momo kormányom de sajnos a pedál csatlakozoja elromlott (nem a pedál részen hanem ami a kormányban van) már nincs is meg a momo pedállja de van egy formula force ex pedálom annak ugyanolyan a csatlakozoja és ha beledugom mozgatom egy kicsit akkor érzékeli de ugy játshatóan nem megy. Az lenne a kérdésem hogy ezt a csatlakozot át tudom e rakni a momo kormányba ( a logitech fomrual force ex kormáyn részéből) vagy esetleg a a momo csatlakozotját hogy tudnám megjavitani? -
#12115 Hát, ha GT3 kormányuk lett volna a leges-legelső, még nyugodtan bizakodnék is ebben :D -
#12114 Hátha tanultak a hibáikból, és már elsőre elkészítik tűrhetően:D -
Sponnyabob #12113 Miért, nem jó hozzá? Én azt hittem ahhoz is jó, de akkor bocs. -
#12112 Hogy evvel mekkora szívás lesz az elején :D
Majd inkább a V2 :D -
#12111 És az mióta jó xboxhoz? -
Sponnyabob #12110 DFGT 20-ért értelmes lenne szerintem. -
#12109 szánalom.
olcsó-gagyi-még-ffb-sincs kormány :( pedig xboxon űr tűtong: nincs megfizethető értelmes kormány évek óta... -
Ez nagyon fasza lesz majd. -
#12107 270 fokos elfordulási szög -
#12106 Új Thrustmaster kormány:
Link -
#12105 Újat már nem fogsz kapni mert már 2-3 éve nem gyártják.
Használtan esetleg ph-n fogsz kapni -
#12104 Szerintem örülhetsz, ha egyáltalán eladó kormányt találsz. Bár ne legyen igazam. -
copilot #12103 sziasztok!
Érekelne megvételre G25, nem tudom mekkora az esélye mostanában normális áron normálisat eladót találni. Külföldről érdemes esetleg vásárolni? Honnan éri meg? Nézelődtem keveset, de sok helyről nem is szállítanak ebbe a régióba. Várom az esetleges ajánlatokat, ha van, vagy esetleg jótanácsot!
Előre is köszi! -
Rainbow15 #12102 Játszani szerettem volna, de nem jött össze. Nem reagál semmire a kormány, driverhiba.
Eszközöknél ott van a DFGP, megnyitom, és a retkes kék FF GP PS változatának képe fogad, és nem reagál semmire. Driver reinstall meg volt. Nem rég még szimeztem.. -
Nyilas Lehel #12101 megéri-e egy ilyen kesztyűt megvenni?
http://bolthely.hu/bpracing/id/00236_AKH_kesztyu_L_10-es_meretben__piros_
néha gokartoznék benne meg akkor már ebben szimulátoroznák, hogy leizzadt kézzel is tapadjon a kormány
-
#12100 Hát régebben használtam virtuális gépet elég sok dologra , és nálam minden jól ment. Nem volt semmivel gond , de te tudod csal egy ötlet volt. -
ToMM23 #12099 A windows updattel nemszorakozik inkább, nemakarodzok ujrahuzni mert 30napos lesz updatelés után.. De a linket megnézem köszönöm :)