Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
😄DDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

énakár 100ft-ig is vennék 😄DD

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

PLS Help
Vennék jó állapotú Playseat cockpitet 90Ft-ig, ha olcsóbb az sem baj 😛
Dietrich
nálam ow 200° 10-19 kormányszög mod, pálya függõ
zártkasztni 720° ehhez 35-ös kormányszög

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Driftelgess, meg rallykrosszozz LFS-ben. Tényleg nem a formula autókhoz kell a nagy kormányszög.
pointer4
Ki kell próbálni.
Igazából autó függõ, egy V8as verdát nekem csak akkor sikerült úton tartanom, ha felvettem 450°-ra a kormányszöget, alatta baromira ideges volt, kigyorsításnál, nem tudtam elég finoman terelgetni.
Gokartnál meg 200° 😄
de 450°-felett tényleg nem nagyon használtam még élesben.
Büdös Bohóc
jó igaz 😊 amúgy biztos élmény tekergetni ezerrel a kormányt, de gyakorlatilag szinte semmikor nem láttam eddig én se értelmét, elég volt a 270 (pedig elsõre meg azt hittem, hogy kevés lesz)

Alacsony kormányszögnél érzékenyebben reagál az autó a kormányzásra, ha az érzékenységet nagyobbra állítod akkor csak érzékenyebb lesz -> lose
Büdös Bohóc
érzékenységet beállítom nagyobbra -> win

Üsse kavics! 😊

www.smart-bus.hu

Érdemes megnézi F1 onboard felvételeket, egyes pályákon a 400 fokot ki is használják, illetve enélkül a boxból sem tudnának kiállni. Persze a háttérben több apróbb beállítás is szerepet játszik még a történetben, itt lehet mazsolázni: Kell-e az a 900°?

bardocz
LFS 400°-ot ír, szerintem azt vehetjük valós adatnak.
Jaj! 😊 Az f1-ben is 360 fok környékén van a beállítás...

www.smart-bus.hu

Firerock
akkor az igazi F1-ben miért nem tekernek 2-t a kormányon?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nem tõlünk fogsz kapni, hanem a többiektõl a versenyen... századokat, tizedeket, köröket... 😄

Firerock
gondolom kapni fogok rendesen,de be kell hogy valljam hogy a g25-nél soha nem használtam még 180foknál többet.
Bár az is igaz hogy csak open wheller szimulátorokkal és néha egy kis kasznis témát is beleveszek,de inkább csak OW

Semmi gond... élve távozhat! 😊

Az, hogy az F430-at érzetre és kidolgozásban jobbank találta, még nem jelenti azt, hogy a DFGT is ne lenne nagyon jó. Jó eséllyel, ha az F430 nem csak 270 fokot tudna, akkor talán az lenne a kedvenc kormányunk... 😉

Firerock
ezért megfognak téged ölni,az õ kedvenc mûanyag kormányukat szidtad!!!!!!

oneal1
miután kipróbáltam a dfgt-t és a trustmastert f430 at is, egyértelmûen a thrustmaster mellett döntöttem.

A pedál szerintem mérföldekkel jobb, a kormányról nem is beszélve.
a dfgt számomra kicsit olyan játéknak tûnk az f430 mellett

!Forza Ferrari!

bertino
jaja, dfgt rulz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dietrich
én se fogom kidobni 😊
még 1x sem kellett buzerálnom a DXTweek2 progival <#vigyor1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falkon
Nem tudom miért szidjátok a DFGT pedálját. Nekem is olyan van, egyszerûen tökéletes.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bardocz
Azt sem tudod mirõl beszélsz<#nevetes1>
Firerock
viszont nem bóvli kécáforintos...

bardocz
Abban is felkeményedik a fékpedál?
oneal1
na végülis a thrustmaster f430 as mellett döntöttem.
270 fokos ugye a fordulás.

de megnéztem momo racingel nyomtam a GPL-t 3 évig, az is 270-et tudott, igy megfelelõ😊
pedálja meg jobb mint a DFGT-nek

!Forza Ferrari!

arty
szvsz az korrekt, ennyit simán megért, hogy se posta, se kockázat 😊

Forza.

pointer4
Teljesen korrekt, ha megkímélt.
TruckerDave
41-re alkudtam, mert helyi 😄 Láttam már olcsóbban is, de így egyszerûbb az üzlet.

arty
Amugy ha nem titok, mennyi volt?

Forza.

TruckerDave
Akkor megnyugodtam, csak olyat is olvastam, hogy az egész váltó megbolondult és össze vissza váltott.

oneal1
ha ennek a thrustmaster f430 nak nem 270 fokos lenne a fordulása akkor nem volna kérdés... de ez igy kevés.

Használt g25 kell😊

ha ez nem lesz, akkor ahogy írtátok DFGT

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi mindenkinek az infókat!

!Forza Ferrari!

oneal1
😄😄😄😄

!Forza Ferrari!

bardocz
A hátramenet el tud benne romolni, de az javítható. Az én váltómmal annyi gond van, hogy kettesbe nem kattan be, picit más érzés behúzni oda, mint mondjuk hatosba. Meg párszor elõfordult, hogy nem húztam be eléggé, és a váltó kiugrott középre, de amúgy bent maradt sebességbe. Ettõl függetlenül teljesen jó, és használható, nincsen vele semmi más gondom, használom napi rendszerességgel.
pointer4
A hátramenet nyáklapja szokott behalni, de nem mindenkinél. Viszont aki látott már csavarhúzót, és forrasztópákát, az fél óra alatt megjavítja, jobb lesz mint újkorában 😄 Csak arról van szó, hogy egy 3cmes nyákon, amin középen van két réz csík, az szokott elengedni.
TruckerDave
Én most vettem egy g25-öt használtan, csak még nem volt idõm el menni érte, de valaki tud róla véleményt mondani ?? Igazából a váltó érdekelne, mert sokat hallani, hogy meg hibásodik. De az eladót megkérdeztem és azt mondta, hogy zsír új mer soha se használta, csak a pillangót. Akkor is van nagy esély hogy majd egyszer meghibásodik ?? Vagy az nem annyira gyakori azért?

pointer4
Az a baj, hogy a plastik/polibigyó jobb megnevezés lenne, mert a mûanyag szó, már eleve negatívumként cseng. Az is igazi anyag, mint az acél 😄
Pedig a F1 gépek is mûanyagbó vannak akkó 😄
na szóval ez elég nehéz darabnak tûnik de iszonyatosan masszív a forgatásnak enyhe susogó hangja van erre a menetiro (vagy milyen) kapcsolóra még nem jöttem rá mire való de biztos jó, elõször attól féltem hogy nem fogom elérni a pillangóváltót mert kicsi kezeim vannak de teljesen kényelmes, nagyon jó a fogása az egész gumi. A pedál az természetesen fémbõl van a gáz szerintem jól van beállítva a fék viszont nekem elég kemény mert ha nem a talpam közepével nyomom akkor felbillen az egész (csak ha tövig nyomom), a settingsben szinte mindent lehet állítani az nekem egyszerûnek és megfelelõnek tûnt. Még játékban nem teszteltem mindjárt eljön annak is az ideje igazából csak ajánlani tudom
Dietrich
mûanyag, de belül egy erõs rúgót takar..
DFP pedálját 3 évig használtam demmi baja, ez pedig ami a DFGT-hez van ugyanaz a pedál.
momoról ez nem volt elmondható 😉 annak a hibáját javították a DFP-nél.
a G25-el pedig egy teljesen más pedált adott ki a logi

cselt
Mûanyagnak néz ki mivel az is, de szerintem egészen korrekt. Fõleg ha dobsz bele egy squash labdát, akkor sokkal jobb lesz a fék 😊
bardocz
Ha neked nem fontos a realitás, akkor igazad van. Én mindent a lehetõségekhez mérten állítok be, ha valamiben pillangóváltó van, akkor azt használom, ha szekvenciális, akkor azt, ha meg h váltó, akkor azt.
igen tudom de akkor is én nem látom értelmét
oneal1
DFGT nek a pedáljáról mit lehet tudni?

elég mûanyagnak néz ki😄😄

!Forza Ferrari!

oneal1
ok, várom köszi!

!Forza Ferrari!

bardocz
Lehet azért kell, mert a valóságban is van pillangó, szekvenciális, és H váltó külön.
hy én most megyek az f430 ért és azért ezt választottam az rgt helyett mert a kormány nagyobb (ez szerintem nagyon elõnyös) és ha van manuális váltó akkor nem tudom miért nem H tehát nem értem miért kellene 2 szekvenciális majd ha beüzemeltem írok róla tapasztalatot
oneal1
most írt egy srác hogy 10 hó garival 40ért ideadná

!Forza Ferrari!

oneal1
tudom, én is pofátlanul adtam el ami volt😄

!Forza Ferrari!

pointer4
"jobb lenne talán vennem újra egy g25öt.
35-40 körül adnak már használtan?"

Ha szerencséd van, akkor találsz MÉG egyáltalán, kevés van már, és néha pofátlan árat is kérnek érte.