Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Vennék jó állapotú Playseat cockpitet 90Ft-ig, ha olcsóbb az sem baj 😛
zártkasztni 720° ehhez 35-ös kormányszög
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Igazából autó függõ, egy V8as verdát nekem csak akkor sikerült úton tartanom, ha felvettem 450°-ra a kormányszöget, alatta baromira ideges volt, kigyorsításnál, nem tudtam elég finoman terelgetni.
Gokartnál meg 200° 😄
de 450°-felett tényleg nem nagyon használtam még élesben.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Bár az is igaz hogy csak open wheller szimulátorokkal és néha egy kis kasznis témát is beleveszek,de inkább csak OW
Az, hogy az F430-at érzetre és kidolgozásban jobbank találta, még nem jelenti azt, hogy a DFGT is ne lenne nagyon jó. Jó eséllyel, ha az F430 nem csak 270 fokot tudna, akkor talán az lenne a kedvenc kormányunk... 😉
A pedál szerintem mérföldekkel jobb, a kormányról nem is beszélve.
a dfgt számomra kicsit olyan játéknak tûnk az f430 mellett
!Forza Ferrari!
még 1x sem kellett buzerálnom a DXTweek2 progival <#vigyor1>#vigyor1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
270 fokos ugye a fordulás.
de megnéztem momo racingel nyomtam a GPL-t 3 évig, az is 270-et tudott, igy megfelelõ😊
pedálja meg jobb mint a DFGT-nek
!Forza Ferrari!
Használt g25 kell😊
ha ez nem lesz, akkor ahogy írtátok DFGT
!Forza Ferrari!
Pedig a F1 gépek is mûanyagbó vannak akkó 😄
DFP pedálját 3 évig használtam demmi baja, ez pedig ami a DFGT-hez van ugyanaz a pedál.
momoról ez nem volt elmondható 😉 annak a hibáját javították a DFP-nél.
a G25-el pedig egy teljesen más pedált adott ki a logi