Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Büdös Bohóc
    Vettem 1 hete Thrustmaster RGT FFB Clutch edition kormányt, 22500 forint és 1250 forint volt a kiszállítás. Kibaszott jó választás szerintem, erőteljes FFB effektek, stabil erős kormány, jó erős a pedál is, van pillangó és kézi váltó (bár nem H-shift, de az csak a Logi G sorozat kiváltsága eddig kb...) és 5 axisos (3 pedál + 2 darab analóg kar)

Egy kicsit az analóg karokban csalódtam, azt hittem, hogy mindet lehet egyszerre használni, nos ahogy néztem (legalábbis a driver beállításoknál) valahogy mégsem érzékelődik mindkét analóg kar az 5 axisos módban vagy valami konflikt van.

Nagyon megéri az árát, ez kb a legolcsóbb (ha nem a legolcsóbb) igazi force feedbackes kormány és máris minőséget kapunk és nem valami szennyet :) Több kritikus is arra hivatkozik, hogy a kormányban levő FFB minősége erőssége már csak 1 szinttel van a G25 és hasonszőrű profi kormányok alatt.

és a kinézet sem elhanyagolható tényező szerintem és ez a kormány nem egy rondaság az biztos. Letisztult design, semmi extra nagy csicsa.