Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Csak nem a menetszélet szimulálja? 😊
Valaki tudna felvilágosítást adni arról hogy a Formula force ex mûködik e Windows 7 x64-en?
Vennék egy ilyen kormányt ezért fontos lenne tudnom.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
fényképek az összeszerelésrõl
Mondjuk én ezt nem csinálnám ilyen szépre, a kezemnél kialakítanám ilyenre, hogy kényelmes legyen, a többi meg sima falap, látvány nem kell, csak funkció.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Maga a fa, tuti nem drága.
... de annak tökéletes 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van egy kormányom, ami eladó. Alig használt. Akit érdekli, az válaszoljon, és írom a részleteket.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Nézd milyen szép cockpitet alkottam melóban :
És közben még Tévét is adtam el 😄
Momo után a G27 más világ...ki kell próbálni
de õk sem fognak mást mondani, mint hogy x hét múlva jöjjön vissza.
ergo megrendelik az újat és mire megkapják meg neked szólnak 2-3 hét mert logitech cuccot nem javítanak magyarországon.
2 év gyári gari van rajta.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

6. Hungarian GTL Masters Bajnokság
Lehet néhányan elkezdik húzni a szájukat, hogy: uhh, 6 éves engine... de az a helyzet, hogy évrõl-évre egyre többen vagyunk a futamokon... <#kacsint>#kacsint>
Ez nem személyes tapasztalat. Kb 2hete írta valaki, hogy a G25 kormányának a tengelye elkezdett kotyogni. Garanciába cserélték neki G27-re.
" egy verseny alatt sikerült úgy lerántanom, hogy a rögzítõ fülek ketté törtek, ami a kisebbik gond, mert késõbb már a pedálokat sem érzékelte a rendszer. " A pedálproblémát meg erre írtam.
Eddig a G25rõl jókat olvastam, szerintem még mindig nagyon jó választás.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Szerintetek most a Momo-t Dfgt-re cserélnék gariba?Csak mert a Logitech oldalán már nincs kinn.
Micsoda,aG25nek"kicsit kotyog egy idõ után a kormánya"+ha a pedálja sem jó?
ez komoly?
A g27nek van valami kínja, vagy az annyival jobb mint amennyivel többe kerül?
# Software Version: 5.10.127
# Post Date: 08/30/2010
# Platform: Windows 7
ezt szedted le?
A hiba ottvan, hogyha feltelepítem és a telepítés után elakarom inditani a Logitech Gaming Software-t akkor a gép semmit sem reagál,utána néztem a neten is és láttam, hogy rajtam kivül mindenkinek ilyen problémája van Windows7 64bit-en..
Esetleg van valami megoldás?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
gari van? ha van kérnek egy fényképet és kész (vagy azt sem) garit kérik ha meg kell a fénykép lehet úgyis fényképezni a kormányt hogy nem látszik a felfogató fül.
Nekem ilyen volt pl. a kép (pillangó váltó hiba egyébként)nem látszanak ezek a felfogató fülek