Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Az elektornika már készen van nálam, de az esõre még nem gondoltam 😄 Egyenlõre ventilátort keresek.. 😄
pointer4
Tudom trükkös ötlet, de nem egyszerûbb és gyorsabb megnézni a logitech oldalán ? 😊 (jobb szélen letöltések..)
Esõs idõben vizet is lehet rá csepegtetni 😊

De ez nem is hülyeség, sebesség függvényében változik a fordulatszám, tiszta élethû 😊

Dietrich
nálam minden nyáron van ilyen "menetszél" egy asztali ventilátorral fõleg a 3 órás versenyeken :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bertino
lol lehet 😄DDDDDDDDddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pointer4
Lehet valami kijelzõ/óra.
De a menetszél generálás is jó dolog 😄
Jól látom a kormány tetején az a valami egy bazinagy ventillátor?
Csak nem a menetszélet szimulálja? 😊

Hello!

Valaki tudna felvilágosítást adni arról hogy a Formula force ex mûködik e Windows 7 x64-en?
Vennék egy ilyen kormányt ezért fontos lenne tudnom.
Segítségeteket elõre is köszönöm!

pointer4
Az a jópofa hogy a hátára lehet állítani, összetolva, kevés helyet foglal, és minden állítható benne 😄

fényképek az összeszerelésrõl
bardocz
Nekem is van rokonom, akinek ez szerintem semmiség lenne, asztalos a foglalkozása már pár éve😄
Mondjuk én ezt nem csinálnám ilyen szépre, a kezemnél kialakítanám ilyenre, hogy kényelmes legyen, a többi meg sima falap, látvány nem kell, csak funkció.
Firerock
nagytatám simán megcsinálná😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Manta MM 625

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

pointer4
Nem tudom, sosem építettem meg. Elsõ pillantásra a tervrajzhoz, egy igen csókos asztalos kell, hogy ne küldjön el mindenkit valamelyik felmenõjébe. 😊
Maga a fa, tuti nem drága.
Firerock
mibe került az anyag?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pointer4
nagyban ilyen jó <#beka3>

Ez inkább a Mikulás szánja! 😛 😄

... de annak tökéletes 😉

bertino
legalább a márkát/típust beírnád...

Helló mindenkinek!

Van egy kormányom, ami eladó. Alig használt. Akit érdekli, az válaszoljon, és írom a részleteket.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

bertino
ez amerikai.

😄DD

pointer4
Má ez is baj ? 😄

Nézd milyen szép cockpitet alkottam melóban :

És közben még Tévét is adtam el 😄
"Shipping to: United States, Canada" 😛

Igen kb, fél centit lötyög nálam.<#hamm>
Áhá,kösz! És mondjuk a Dfgt-hez lehet venni amúgy külön pedálsort,amin kuplung is van?
A kormány tengelye nincs megcsapágyazva és a használattól elkezd lógni, kapaszkod j bele a kormányba és próbáld meg fól-le billegtetni, nekem 8 hónap után közel 1 centit lógott.
Momo után a G27 más világ...ki kell próbálni
pointer4
DFGT jó áron.
De ha lehet cseréltetem,már csak a 900 fordulat miatt!
hát ezt nem értem,de sokszor van olyan hogy idõben kanyarodok(van jogsim),de pl.Rbr-ben is nem tudom bevenni a kanyart,hiába tekerem max balra nem fordul.De ez nem mindig van így!Nagyobb kormányszögnél jobb a helyzet?
Kiszélesedik az út! 😉

És milyen érzés Momo után a G27?
Mit értesz a (kormány lógása) alatt?
Sehova ne vidd vissza, hívd fel a Logitechet és mondd el a problémád, hivatkozz a kormány lógására is!!!, így mindenképp kicserélik szó nélkül. Nekem 4 nap múlva itt volt a DFGT a Momo helyett, de azt bontatlanul eladtam és vettem G27-et.
Van egy Driving Force GT-m, aminek egy kicsit fog a fékpedálja, már azóta, mióta megvettem. Erre úgy jöttem rá 3-4 hónap után, hogy a saitek kormány amim volt, azzal 312 volt a végsebesség, a dfgt-vel meg 307, de nem tudtam miért(ugyanaz a pálya és beállítás). Késõbb észrevettem, hogy egy nagyon picit fog a fék, ezt a beállításoknál láttam, egy nagyon vékony piros csík van a fékpedálnál(analóg jelzõ az Rfactorban). Nem mindig van így, de sokszor nem áll vissza rendesen, és ez nekem, ha versenyzek idõbe kerül. Van esély arra, hogy garanciában kezdenek vele valamit? Elvittem már, csak kíváncsi vagyok rá mit gondoltok errõl.
Dietrich
gariztatni kellene ahol vetted..ha nem segít driver törlése, újra rakása többet nem tehetsz mert szét nem szedheted amig garis.
de õk sem fognak mást mondani, mint hogy x hét múlva jöjjön vissza.
ergo megrendelik az újat és mire megkapják meg neked szólnak 2-3 hét mert logitech cuccot nem javítanak magyarországon.

2 év gyári gari van rajta.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Erre valami okosság?Vagy próbáljam meg gariztatni?Még nem telt le az 1 év.A boltba vigyem vissza,vagy hívhatom a Logitech-et is?Vagy azt csak 1 év után?
Egy kis promo <#smile>

6. Hungarian GTL Masters Bajnokság

Lehet néhányan elkezdik húzni a szájukat, hogy: uhh, 6 éves engine... de az a helyzet, hogy évrõl-évre egyre többen vagyunk a futamokon... <#kacsint>

Végülis az lenne a gondom,hogy pár hete a Momo olyat csinál,hogy játék közben egyszercsak,mintha kihúznám az usb-t a gépbõl.Nem érzékeli,se a kormányt,se a pedált.Ezt Lfs alatt vettem észre.Játék restart megint jó,aztán megint elveszik a jel.És a sebváltó nem mindig veszi a sebességet,ezt már több játéknál korábban észrevettem.A kormányt 2009 dec.1-én vettem.
Nagy valószínûséggel igen, legalábbis nekem már majdnem egy éve hogy DFGT-t küldtek a meghibásodottt MOMO helyett
arty
na ezt a két küövetkeztetést mibõl sikerült így levonni?

Forza.

gabesz752
Szia.
Ez nem személyes tapasztalat. Kb 2hete írta valaki, hogy a G25 kormányának a tengelye elkezdett kotyogni. Garanciába cserélték neki G27-re.
" egy verseny alatt sikerült úgy lerántanom, hogy a rögzítõ fülek ketté törtek, ami a kisebbik gond, mert késõbb már a pedálokat sem érzékelte a rendszer. " A pedálproblémát meg erre írtam.
Eddig a G25rõl jókat olvastam, szerintem még mindig nagyon jó választás.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Hali!
Szerintetek most a Momo-t Dfgt-re cserélnék gariba?Csak mert a Logitech oldalán már nincs kinn.
Mákvirág
Helló all!

Micsoda,aG25nek"kicsit kotyog egy idõ után a kormánya"+ha a pedálja sem jó?
ez komoly?
A g27nek van valami kínja, vagy az annyival jobb mint amennyivel többe kerül?

köszi ez tényleg segített, de az a vicces, hogy minden jó csak éppen mikor a kormánynál a degrees(fokok)-at akarom állítani az mindig 0 marad.. bármit írok 0.. + még az rFactor is szemétkedik mert játszom és amikor már versenyben vagyok max. 1percel a rajt után kidob a fõmenübe.. eznem az én napom

Dietrich
# Cím: Logitech Gaming Software
# Software Version: 5.10.127
# Post Date: 08/30/2010
# Platform: Windows 7

ezt szedted le?

Sziasztok! lenne egy problémám.. Logitech G25 kormányom van, és Operációs rendszert cseréltem nem régiben Windows 7 64bit-re.
A hiba ottvan, hogyha feltelepítem és a telepítés után elakarom inditani a Logitech Gaming Software-t akkor a gép semmit sem reagál,utána néztem a neten is és láttam, hogy rajtam kivül mindenkinek ilyen problémája van Windows7 64bit-en..
Esetleg van valami megoldás?

gabesz752
Szia. Én is most gariztattam le a DFP-t(shifter lagging) A hölgy nagyon kedves és segítõ kész volt. Adott egy referencia számot amivel 3 képet kellett csinálnom. Elõrõl, hátulról és egy a számláról. Másnap hívtam õket, megnézték a képeket elfogadták a hibát. Küldenek helyette egy DFGT-t. Neked gondolom g27-et. Egy hívást mindenképpen megér. A G25nek amúgyis "kicsit kotyog egy idõ után a kormánya"+ha a pedálja sem jó...😉

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Dietrich
mert késõbb már a pedálokat sem érzékelte

gari van? ha van kérnek egy fényképet és kész (vagy azt sem) garit kérik ha meg kell a fénykép lehet úgyis fényképezni a kormányt hogy nem látszik a felfogató fül.
Nekem ilyen volt pl. a kép (pillangó váltó hiba egyébként)nem látszanak ezek a felfogató fülek

Úgysem nézik, meg kell nézni milyen hibákkal szokták gariztatni a G25-t és valami hasonlót kamuzni.
Roger6
Garancia ügyfél által okozott kárra? Na arra nem szól...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever