Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
SaBoo #11208 Na, tegnap felhívtam a Logitech. Úgy gondolom, hasznos, ha megosztom a tapasztalataim másokkal is.
Na, szóval először a Logitech honlapján semmilyen telefonszámot nem találtam, ezért irány a jó öreg kereső, és ott végül is meglett a szám. Felhívtam, a hölgy udvarias volt, de azért jöttek a kérdések, hogy másik gépen is próbáltam-e, milyen op.rendszerek alatt, több játékkal. Miután ezeket letudtuk elkérte a kormány adatait, majd küldött egy e-mailt. Az mailben lévő linkre kattintva egy jelszót kellett beírni (ő regisztrált egy profilt nekem), majd ott egy helyre feltölteni a számla képét. A hölgy megkérdezte, hogy mennyibe is került a kormányt. Mondtam, hogy 17ezer, amire ő azt válaszolta, hogy akkor 70euró értékben választhatok valamit a webshopból.
Meg volt a feltöltés is, hívom őket ezúttal egy férfi vette fel. Kérdeztem, hogy mi a helyzet a mail-lel, azt mondta, hogy fél óra az átfutási idő. (wtf kategória...)
Végül is elért hozzájuk is az e-mailem, elmondtam mit választottam, majd a férfi elkérte a lakcímemet, és egy telefonszámot. Ezt megadtam, azt mondta megrendelte a csomag 5-6 munkanapon belül itt van.
Úgy összességében korrekt a Logitech, hogy kártalanít, bár jobban örültem volna a kormánynak. Most így van egy hangfalszettem, de ne legyünk telhetetlenek. Örülök annak, hogy legalább a cég ilyen szempontból magasan kiemelkedik.