Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
rángatta a kormányt közben a játékban nem történt semmi..tartotta egyenesen 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
átkell konvertálni rf-re kicsit javitani a fizikát (szimesebbre késziteni) és már van egy jó F1 game 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nekem szó szerint azt mondták a júniusban küldött kormányra "természetesen újra 2 év a garancia a kormányra" vagyis 2012-ig van gari.
új terméknél jár a full idõre a gari.

NIBI
A kormányra kell a váltó alá (vagy fölé mittomén. 😊), mint az igazi F1-eseknek ahogy van. Tudod a rajtnál azzal indulnak. <#whatever>
Mé' kéne F1-hez kuplung? <#vigyor2>

pointer4
Ha meg jó szimulátor lesz, akkor kár lenne F1-re pazarolni azt a sok jót 😄
Hozzateszem, nem en varom szimulatorkent, meg a kormanyt se, a jatekkal viszont igy is ugy is elleszek, de szimulatorkent jo lenne azert.
Ez a kormany biztos nem az lesz, attol elvarnek egy kijelzot legalabb. Sutil videojanal igencsak arcade stilusa van, de van par video, ahol normalisabban nez ki, szimulatorkent is akár.
bardocz
Viszont nincsen rajta kuplung. Enélkül semmi értelme, csak fanoknak jó.
pointer4
Áhh, ez tuti nem az a kormány, ami lesz a boltot polcain. Hát nézzétek meg a házát, azt a nagy fekete dobozt.
Ez tuti valami 1 hétvége alatt összedobott kormány, ideiglenesen a show-ra, Lehet már annak a kormánynak az elektronikája, meg motorja van benne, de tuti nem ilyen otromba nagy, és alaktalan lesz a háza, meg nem ilyen gagyi gombok lesznek rajta.
Ehhez képest a ForceEX kivitelezése egy remekmû, ez valami beta állapotú cuccos lehet. Talán a markolat lesz ilyen.
Naaahh 😄 alakul a licit..😊 Azért a g27-t adnám el, mert kis ráfizetéssel szeretnék venni inkább egy másikat boltban, és akkor ha úgy vesszük újraindulnia a garanciám.

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

hát ez a játék szimulátornak nem nagyon nevezhetõ 😄 a kormány meg... no comment

Na, itt az új kormi, meg a F1 2010. Egyelõre inkább nem mondanék semmit... egyikre sem.

cselt
De miért a G27-et adod el? Én inkább azt tartanám meg és a G25-tõl válnék meg, hiszen a G27 az újabb és jobb cucc 😊
Emelem a tetet: kapsz egy DFGT-t<#nyes>
SrAta
adok cserébe egy MOMO-t érdekel az üzlet?<#idiota>

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Viszont ebben az esetben én lehet, hogy eladnám a G27-et, még meggondolom. Ha valakit komolyabban érdekel, akkor írjon privát üzenetet.

SrAta
igen ezért ennyire segítõkészek! lehet 2 év alatt 3 kormányod vagy 200 cserélik mindet, de nincs új gari az új termékre... ezt már több helyen is olvastam

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

pointer4

és minden gondod megoldódik
pointer4
2
Toby0501
Honlapjukon a termékinfónál írják, hogy mire mennyi.

Na most akkor 2 vagy 3 ev az a garancia? Mindenki mast mond<#buck>
Háát.. igazából nézõpont kérdése hogy ez így korrekt-e.
Mert egyrészt ugye kapsz egy új kormányt, amivel elméletileg újraindulhatna a garancia, viszont másrészt te az elsõ kormányodnál kifizettél X összeget, és kaptál 3 év garanciát. Ekkor a Logitech vállalta hogy 3 évig biztosan lesz egy kormányod amivel játszhatsz, tehát ezen ideig valahogy megoldják hogy jó legyen a kormány (akár javítással akár cserével). Valamint ezzel kivédik azt is, hogy 3 évente jelentkezz valami problémával, és így életed végéig legyen kormányod ingyen (azaz az elsõ áráért).
Szerintem korrekt a Logitech hozzáállása (fõleg hogy nem szaroznak, es szimpla fényképekért (!!!) cserébe küldenek újat).

elfogadtam, azzal nincsen gond😊 már jött is az e-mail róla a UPS-tõl hogy hétfõn itt van😊 viszont azt nem szeretném, hogyha a g27tel történne valami jövõ nyár után akkor ne tudjak sehova sem fordulni...

arty
fogadd el!!! 😊

Forza.

Sziasztok ! Lenne egy kis gondom. Na szoval van egy Logitech Wingman Formula Force GP kormányom. Tudom nem mai darab, de hát ez van. Na szoval amint feltelepitem a drivert hozzá, teljesen megbolondul. Össze vissza rángatozik játékok alatt. Illetve folyamatosan fékez ha gázt nem adok. Hiába állitom az érzékenységet játékokban vagy a driverben. 32bites Win7es oprendszer van fennt. 64es alatt is ilyen . A drivert meg hiába törlöm le, akkor is ilyen marad. Csak a Win reinstall segit :S De azt meg nemakarom csak emiatt.... Remélem tudok segiteni valahogy :S Elõre is köszi

Sziasztok!

2009. 07.20-án vásároltam egy logitech g25 típusú kormányt, aminek elkezdett mozogni az egész tengelye belülrõl, amin a kormány van. Mivel azt hittem, hogy a bolt csak 1 év garanciát vállal rá, ezért felhívtam a logitechet, hogy ilyenkor mit lehet tenni, tudnak-e csereterméket biztosítani. Nagyon kedvesek, segítõkészek voltak és felajánlották hogy 3 fotóért cserébe😄 küldenek egy g27et. Viszont, amin csodálkoztam, azt mondták hogy a garancia nem indul újra az új kormánynál, hanem csak az elsõ kormánytól számít. Ez lehet így szerintetek? vagy azért van így mert nem a bolton keresztül intéztem? Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Nem azé', de lehet kapni befékezhetõ görgõket is az ilyen székekhez... <#nyes>

pointer4

Multkori barkács upgradekhez 😄
pointer4
Hát ránézésre, zoomolással, csak annyi látszik, hogy F1 formája van. Nem egy kerek gagyi, 2 tekerõvel és F1 matricával 😄 Formailag ott van, persze közeli képek nélkül tényleg nem lehet tudni, milyen kategóriát céloz meg.
Egyelore csak ezt tudom talalni, de nezzel szet, most van a napokban a gamescom, es ott kint van az f1 is sok mas mellett. A codi ien cockpitekkel keszult a dologra, nem semmi<#worship>
symbol
hát azért a közel sem biztos, pláne megjelenéskor. 😊 közeli képek kellenének, tényleg érdekelne milyen kormány az.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Az mar most latszik hogy nem lesz 25 folott az ara<#eplus2> Legalabbis, ha ez marad, es lesz....
symbol
jaja, valami már ez is, de ugye még egy év majdnem mire itt az f12011. szóval valszeg nem ez lesz forgalomba hozva. 😊 egyébként kösz a képeket. 😊

Egy van meg:
kormany 1
Itt van valami arrol az emlegetett kormanyrol az F1 2010-hez:
kormany 1
kormany 2
A masodik kormany szerintem nem uj, inkabb az elso erdekesebb.
cselt
Apropo, ennek a pesti Logitech "bontónak" megadhatná valaki az elérhetõségét 😊
cselt
Hol lehet ilyet csak úgy lõni? Bucsuban? 😄 Lõhetnél egyet nekem is, az se baj ha a kormány hibás, nekem úgyis csak a pedál kéne 😛
Jacek
ugy nez ki nem kell mert lottem egyet, meg ugye ugyis nagy volt a tolongas😄

Jacek
Valakinek van elfekvo G25 kormanya, ne kimeljen irjon😊

pointer4
Én csak annyit várnék, hogy a fizikája a futómûnek/autónak jobb legyen, és lehessen érezni az autót a kormányon. Legalább egy LFS szinten, NetKar-szintût csak legszebb álmaimban várnék.
A pályák meg lehet, kb ugyanúgy jók lesznek hozzá, de ha nem, majd átfordítják. Engem úgy se zavar, hogy nem tökéletes olyan a pálya, mint az igaz, úgy se vagyok autóversenyzõ igazából. 😊
symbol
rf2 érdekes lesz... 😞
nem tudom menyni pály és járgány lesz benne alapból, valamint hogy mennyi lézeres lesz benne (készült ez is ugye), de nem is tudom. a Simbin is szerintem valami nagy dobásra készül végre a GTR3-al, még az is lehet hogy az hamarabb kijön mint az rF2. :/ nah majd elválik.

Mé' nem állítasz be témakövetést a saját írásaidhoz? Amúgy köszi.

arty
<#taps>

Forza.

A fiúk fiút csinálnak. A férfiak lányt... <#nyes>

pedal to the metal...

bardocz
Nekem a momo régen viszont mozgott.
pointer4
Köszi neked, de majd fogsz nézni, ha lenyom pár év múlva a pályán téged 😛

Oké, tehát kb senkinek sem mozog a kormány, egyedi hiba. köszi.
pointer4
Ment a válasz, de ide írd inkább ha még kérdésed van, mert azt nagyon ritkán olvasom 😄 Vagy jelezd itt, hogy ott kérdeztél 😄
Már Zsong a fejem, reggel 11 óta, egy Nima nevezetû sráccal folytattam skypon konferenciát, az általa készített X-sim matek beállításairól. Mindent végigvettük, jó pofa volt, én nyomtam a játékot a fõ gépemen, õ meg távirányítással állítgatta német országból a csúszkákat, megosztott asztalomon, és kérdezte milyen, erre válaszolgattam 😄
Nagyon jó fej, és átadta a tudásának egy részét, most már tudom mi mikor kell állítani 😄 Kis gondolkodás után biztosan, iracinghoz csináltunk is egy minta szerû setupot. 😄
Most pedig az új X-Sim tesztre megyek, valami plugin nélküli módszer, akár a netkar is menni fog, vagy a Quake 😄 (és ez nem vicc)
Nekem sem mozog....

Egyébként grat a gyerkõchöz! ( legközelebb embert csinálj, ne nõt! <#duma><#vigyor><#vigyor2> )

www.smart-bus.hu

Firerock
nöm mozog

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"