Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
új terméknél jár a full idõre a gari.
Ez tuti valami 1 hétvége alatt összedobott kormány, ideiglenesen a show-ra, Lehet már annak a kormánynak az elektronikája, meg motorja van benne, de tuti nem ilyen otromba nagy, és alaktalan lesz a háza, meg nem ilyen gagyi gombok lesznek rajta.
Ehhez képest a ForceEX kivitelezése egy remekmû, ez valami beta állapotú cuccos lehet. Talán a markolat lesz ilyen.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mert egyrészt ugye kapsz egy új kormányt, amivel elméletileg újraindulhatna a garancia, viszont másrészt te az elsõ kormányodnál kifizettél X összeget, és kaptál 3 év garanciát. Ekkor a Logitech vállalta hogy 3 évig biztosan lesz egy kormányod amivel játszhatsz, tehát ezen ideig valahogy megoldják hogy jó legyen a kormány (akár javítással akár cserével). Valamint ezzel kivédik azt is, hogy 3 évente jelentkezz valami problémával, és így életed végéig legyen kormányod ingyen (azaz az elsõ áráért).
Szerintem korrekt a Logitech hozzáállása (fõleg hogy nem szaroznak, es szimpla fényképekért (!!!) cserébe küldenek újat).
2009. 07.20-án vásároltam egy logitech g25 típusú kormányt, aminek elkezdett mozogni az egész tengelye belülrõl, amin a kormány van. Mivel azt hittem, hogy a bolt csak 1 év garanciát vállal rá, ezért felhívtam a logitechet, hogy ilyenkor mit lehet tenni, tudnak-e csereterméket biztosítani. Nagyon kedvesek, segítõkészek voltak és felajánlották hogy 3 fotóért cserébe😄 küldenek egy g27et. Viszont, amin csodálkoztam, azt mondták hogy a garancia nem indul újra az új kormánynál, hanem csak az elsõ kormánytól számít. Ez lehet így szerintetek? vagy azért van így mert nem a bolton keresztül intéztem? Válaszaitokat elõre is köszönöm!
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
kormany 1
A pályák meg lehet, kb ugyanúgy jók lesznek hozzá, de ha nem, majd átfordítják. Engem úgy se zavar, hogy nem tökéletes olyan a pálya, mint az igaz, úgy se vagyok autóversenyzõ igazából. 😊
nem tudom menyni pály és járgány lesz benne alapból, valamint hogy mennyi lézeres lesz benne (készült ez is ugye), de nem is tudom. a Simbin is szerintem valami nagy dobásra készül végre a GTR3-al, még az is lehet hogy az hamarabb kijön mint az rF2. :/ nah majd elválik.
pedal to the metal...
Oké, tehát kb senkinek sem mozog a kormány, egyedi hiba. köszi.
Már Zsong a fejem, reggel 11 óta, egy Nima nevezetû sráccal folytattam skypon konferenciát, az általa készített X-sim matek beállításairól. Mindent végigvettük, jó pofa volt, én nyomtam a játékot a fõ gépemen, õ meg távirányítással állítgatta német országból a csúszkákat, megosztott asztalomon, és kérdezte milyen, erre válaszolgattam 😄
Nagyon jó fej, és átadta a tudásának egy részét, most már tudom mi mikor kell állítani 😄 Kis gondolkodás után biztosan, iracinghoz csináltunk is egy minta szerû setupot. 😄
Most pedig az új X-Sim tesztre megyek, valami plugin nélküli módszer, akár a netkar is menni fog, vagy a Quake 😄 (és ez nem vicc)
Egyébként grat a gyerkõchöz! ( legközelebb embert csinálj, ne nõt! <#duma>#duma><#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2> )
www.smart-bus.hu