Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Holmatro #11159 Sajnos könnyű azt mondani, hogy vegyél használt G25-öt... Lássuk csak! Én már 3 hónapja vadászok egy ilyenre, de kb 10 perc alatt elkel ha vki felteszi a netre. Mondjuk nem véletlenül, hiszen a legjobb FFB kormány relatíve(!). Szóval ha nincs a pénz a zsebedbe, és nem vagy ugrásra készen a cumóért, akkor azt kell mondanom, hogy piszkosul nehéz lesz szert tenned egy G25-re. Nézz csak szét a neten, hogy mennyi 25-öst árulnak jelenleg. Elárulom: nullát. Ha megnézed az ebay-t, ott is láthatod hogy nem jobb a helyzet. Beláttam hogy teljesen értelmetlen a várakozás a G25-re. Nálam a megoldás az lett, hogy vadiújonan rendeltem egy G27-et 63K-ért. Hosszútávra tervezek vele, úgyhogy én nem akartam kompromisszumokat ezzel kapcsolatban. A G27 egy valódi gyöngyszem, én csakis ezt ajánlom a komolyabb embereknek!!! A véleményem szubjektív, remélem tudtam vmennyit segíteni.