Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, Pointi, itt kérdeztem, illetve mondtam is valamit:
TripleHead2Go helyett Ati Eyefinity
Köszönöm mindazoknak akik segítettek!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Sima Windows media player 11
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Melik Mediaplayer? 😄
Nekem a gyári nincs fent, MediaPlayerClassic van.
Besétálva a menübe ez a látvány fogad:
Innentõl átálljtom egy kedvelt gombra, profilerbe meg a gombhoz rendelem Keystroke-al ugyan azt a gombot.
A trükkökben leírt szerint csinálom, de nem bírom rávenni hogy a Windows media player hangerejét a kormányon szabályozzam. Kérlek segíts.
Elõre is köszi.
Aki új G25 tulaj (aki régebbi annak is megköszönöm ha meglesi), próbálja meg legyen olyan aranyos, a kormány elé állni, és maga felé meghúzni a kormányt. Van egy példány, ami 3 mm-ert mozog, ugyan se nem hangos, se nem hibázik, csak olyan furcsa. Az enyém úgy be van építve, nem tudom lepróbálni, és nem emlékszem, hogy ilyen módon teszteltem-e valaha)
Köszi!
Legalább egy 5-6 vélemény érdekelne, szóval írjatok bátran.
A leírtak szerint csinálom, de nem bírom rávenni, hogy a Media player hangereje mûködjön.
Van egy Logitech Dfgt-m. Meglehet azt valahogy oldani, hogy a Windows media player hangerõgombja a kormányos legyen? Pld a piros tekerõvel lehessen a hangot szabályozni. A billentyûzetemen van hangerõ gomb, de az az egész gép hangját állítja, és nem sikerült átállítanom.
Elõre is köszi
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Néha kicsi mellé kalibrál be, de akkor még az asztalon is félreáll mondjuk.
BURZSUJ G..I! <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1> Én meg évek óta várok az rF2re. Ha betartják amit ígérnek, és muszáj lesz megvenni a gémet és nem lesznek összevissza moddolt szarok kiadva akkor az is nagyon nagyon nagyon süti lesz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a kormány, meg játékárakkal arra céloztam hogy aki ki akar, ki tud perkálni 10 rugót egy játékért annak valszeg a gépe is jó hozzá, tehát volt pénze rá. ha meg szar a gépe, akkor valszeg nem 10ért venne játékot, hanem újítgatná még és warezzel tolná.
Nekem nem kell itt magyarázni mit csinált a codi eddig tökéletesen tisztában vagyok vele, csak itt egyesek élbõl árkád fosnak titulálják, és ettõl herótom van. vérszimpistikék.
Egyébként tök mindegy, ha az az új kormány kezdõ ára 50 körül lenne az hamar lemenne 30 körülre és mint tudjuk a DF GT is milyen jó és az is 24 körül volt nemrég. Annyit meg már sokan megengedhetnek maguknak.
Solt: Miért elbõl leszarozni az kóser? Az f12010-nek akkor is lehetnek elvitathatatlan érdemei ha siralmas arcade fizikája lenne. Ezt is figyelembe kéne venni.
Anonymus20: A Grand Turismo akkora nagy szimulátor lenne a maga 1000 járgányával, hogy ahhoz már tudtak egy (két) frankó kormányt készíteni?
A GP4 anno szimulátor volt nem? vagy játék? Vagy elszart szimulátor? inkább utóbbi. De akkor meg ez is lehet simán szim, max nem a legjobb.
Mindegy nekem amúgy én egy GT szintû autókázgatást várok el a gammától, amit az idõjárás meg a graf meg még pár dolog nagyon megdob majd.
Aztán ha esõben segítségek nélkül majd padlógázon ki lehet gyorsítani akkor én kérek elnézést. 😊
arról nem beszélve, hogy ugye a tök jó dolgok adottak lesznek és bár elvileg nem lehet majd belenyúlni a gammába és a fizikát buherálgatni, de szóval talán/hátha mégis lesz esély rá, és akkor talán egy még élethûbb közeli élményben lehetne részünk.
nah de nem akarok én összeveszni, mind egy valamit szeretnénk végülis, csak én optimistább vagyok. 😄 bár nem tudom mit lovagolok annyit a témán, valszeg úgyis csak iracing-ezni fogok ha kijön majd a williams, akkor meg pláne. 😄
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
www.smart-bus.hu
én nem tudom honnan veszi symbol, hogy a codemasters féle F1 majd szimulátor lesz..miközben õk maguk jelentették ki inkább arcados lesz mert erre van igény (USA piac) és 12 useres lesz a multis része..
lószar lesz ez csak nem szim..
grafikában lehet csilivili és elhiszem a NFS.tõl is jobb de hogy ez szim lesz nehezen hiszem..ráadásul korábban soha nem adtak ki autós szimes játékot.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ami láttam belõle az grafikailag tényleg elképesztõ, a fizikáról érdemben nem tudtam leszûrni semmit a videófelvételek alapján. Amúgy ha csúszik a játék, akkor a Codi esetében nem egybõl arra gondolnék, hogy azért mert Schumacher nem bólintott még rá a fizikára, hanem inkább valamelyik csilivi tükrözõdési effektet reszelegtik még nagy bõszen a grafikusok, hogy tutira hanyatdobja magát Pistike a látványtól. A Dirt2 esetében is csak az új DX-re vártak...
De inkább nekem kelljen majd visszaszívnom mindent, minthogy Renátó koppanjon egy hatalmasat!
Kis foltozgatással, patchelgetéssel, állítgatással nagyon ütõs kis szim hozható ki belõle, íme a részletek:
Need For Speed SHIFT - avagy ISI gmotor2 másképp
Pedig ez egy légbõl kapott tipp, csak reménykedsz, mint a 6 éves karácsony elõ napján.
NFS:Shift-nél nem csak akkor mondták, hogy szimulátor lesz, hanem most is XD
"A korunk motorsportját tükrözõ, valódi vezetési élményt kínáló Need for Speed SHIFT játékot versenyzõk készítették versenyzõknek. "
forr
Másrészt a Simbin játékok készítõitõl elcsalogattak párat hogy csináljanak jó fizikát, és tudod miért jó a Shift verda rFre? Mert szinte ugyanazok a fájlok találhatóak benne 😊. (amit persze megvettek az ISItõl).
Ez röviden azt jelenti hogy az NFS Shift = 1 Jól kinézõ szar fizikával megáldott csillivillis trackpackal ellátott mod. 😊. Na hasonló lesz az F12010 de majd meglátod 😊 (Én ezért 10.000Ft de még 2000 se fizetnék). Csak jönne már az rF2 😞.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az f1 2010 sem lesz vérszim valszeg, de bõven jobbak a kilátások mint a Shift esetében, valamint, mint már irtam a Shift-et alapból gagyibbnak, arcade-osabbnak szánták....
de tudom én vagyok a hülye...
Shift-ben hol van idõjárás, hol vannak lézeres pályák, és sorolhatnám. Semmi köze a kiadó nagyságához ennek... Részemrõl végeztem...
Alapból nem is értem, miért hiszed azt hogy alsós lesz.
Aki megveszi az eredeti játékot annak van pénze rá. Aki megveszi az vaszeg nem mindimum grafon tolja, magyarul a gépe is elég jó, volt pénze rá. Akinek ezekre volt pénze annak minimum egy GT szint nem jelenthet problémát.
A codi nem égetné magát egy vacak kormánnyal, ebben 100%-ig biztos vagyok.
A codi az f1 játékot is elhalasztotta, csak hogy olyan legyen és úgy nézzen ki mint ahogy. magyarúl itt sem egy összecsapott szarról lesz szó. Mellesleg a codi egy játkánál sem hangoztatta ennyit és ennyiszer, hogy szimulátor, mint most, ez is bizakodásra ad okot, és játszatlanba légyszives ne minõsítse már le senki.
Szerintem meg simán közép és felsõ kategória lesz. ha jól sikerül az f1-es kormány, az is a codi nevét fogja emlegetni aki nem is játszik a játékával, és ez is jó kis reklám.
nah de nekem mindegy. Úgyis igazam lesz 😊 Mellesleg az apró f1 2010-es dolgok nagyon biztatóak, vannak nagyon szép gondolatok, dolgok, igazából meglepõ mennyire várom már én is.
Ez így lenne tök logikus.
Közép és felsõ kategória ráncfelvarrás megvolt, most az alsó is jöhet, ráadásul lehet azzal többet is kaszálnak mint a G sorozattal, a nagy darabszám miatt.
Másik logikus megközelítés, Ha a Polyphony Digital/SONY hasonlítjuk a Codemastershez, mint kb az Auchan-t a Coop-hoz (autós témában).
Tehát ha a Polyphony-nak a Logi csinálta a DFGT-t, akkor a Codemastersnek elég egy vibrás kormány is 😄
De a viccet félretéve, bazi sok pénz van benne! Ezért fognak két legyet ütni egyszerre, ráncfelvarrás az alsó kategóriában, illetve Codemasters kielégítése.
Persze, ez mind csak következtetésekre alapuló tippelgetés!!!
Volt a G25. Csúcs volt. Aztán kijött a DF GT, ami finomabb volt (!!!) mint a nagy öreg. (Rákereshetsz, mindenki ezt mondja...) És szerintem jobb is volt, kivéve a "csicsás külcsint", bár az nekem nem jött be a G sorozatnál. (GT elõnye volt számomra a gumis felület, sokkal több gomb, és az ára ugye)
Utána jött ki a G27 ami már jobb volt DF GT-nél is. (Ez megint finomodott, elvileg halkabb is, gombokat is kapott még), de szóval igazából ezzel el is mondtam mindent, cáfoltalak is meg blablaba.
Igen is ki lehet és ugye a fenti példa mutatja ki is hoztak jobb kormányt mint a csúcsszéria. Innentõl kezdve a többi rizsa. 😊 Neked nem jönnek be ezek a módok, nekem viszont igen. És még sokaknak is. És mivel a logi szemlátomást mindig finomit a teknikáján a legújabb kormányain, ezért ha õk gyártják majd le a codi "kormányát", és (ha nem az alsó kategóriát vélozzák meg - szerintem nem), akkor simán kijöhet egy G27 nél halkabb, jobb kormány.
Pedál meg nekem hótmindegy, Fanatec-tõl nemrég rendeltem ugye meg.
Nem tudom, engem sosem dobtak fel az ilyen ilyen és ehhez hasonló kormány modok, mert a csilivili kûlcsín mögött a technológia ugyan az marad, nem lesz tõle jobb érdemben semmi. Bevallom, nekem futam alatt édes mindegy, hogy tekernem kell, vagy nyomnom a gombot... bezzeg ha jobb az FFB, vagy finomabban jár a kormány, annak már tudok örülni! 😊