Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • neilszab
    Szia..

Én azt mondanám neked, hogy vegyél egy használt G25-öt első körben (megbízható típus, ritkán van vele gond, de azért figyelj oda a vásárláskor) és ha nem jönne be a dolog, akkor azt még igen jó áron tovább is lehet adni, kevés benne a kockázat.

A G25 sztem egyébként csak a feelingben több egyébként a DFGT-nél (de tudjuk az sokat számít), maga a képességeik között nincs akkora különbség, a pedálok technológia háttere is ugyan olyan rugó + potméter, a squash labda trükkel meg igencsak fel lehet turbózni).

Igazából egyik verzióval sem jársz rosszul sztem, mindkettő igen jó kormány.

A G27 sztem mostanában aránytalanul drága, a kis Fanatec meg tudja a franc milyen... én senkiről nem tudok, akinek ilyen lenne... és hát a gyártó is kicsit leszerepelt a tartósság terén a kormányaival.

Illetve ott van még opciónak a Thrustmaster F430... ott egyedül a 270 fokos limit a kérdéses.