Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Dietrich
    +fullproc megcsináltad azt írtad..

Controller.ini:
    - FFB Ignore Controllers="0" , kikapcsolja az adott játékvezérlő FFB-jét, 0-ra állítva mindegyik működik.
    - FFB steer force prediction="0.00100" , mennyire számolja előre a játék az FFB erőhatásokat, nekem ez az érték jött be.
    - FFB steer force neutral range="0.00000" , milyen tartományban ne számolja az FFB-t, 0-nál mindig számolja.
    - FFB steer front grip fract="0.00500" , a kerekek megcsúszása mekkora hatással legyen az FFB-re.
    - FFB steer update threshold="0.00000" , mekkora FFB erőhatás változás esetén számolja újra az FFB-t, kisebb értéknél gyorsabb az FFB, de lassabb a játék.

Config.ini (rFactor főkönyvtárban):
    - MaximumVidRes=(8000, 6000) , állítsátok ezt a használt felbontásra (pl. 1280x1024), így nem fog többet szaggatni a játék egy idő után.

több ötletem nincs.

nekem is ati van 4850 ha op rendszert rakok fel utána +fullproc a plr fájlt bemásolom élsimitás off meg felrakom az uccsó logitech drivert semmi mást nem csinálok.