Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
próbáld ki 1-2 napig és látni fogod, hogy jobb..
vedd lejjebb a kormány fokot vagy ha a mod engedi a kormányszöget növeld.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nekem olyan kérdésem volna hogy lehet még kapni az itthoni boltokban g25-öt?
Elég sok internetes boltban néztem de nincs nekik készleten.
mindig azt kell nézni mit enged a mod max. és ahhoz belõni a fokot..
én ow esetében 200 fokon használom a kormányt..zárt kasztninál 720 fokon..
Multizni mindegyikkel ugyan úgy lehet, STEAM-en.
Vannak modok, ahol csak 25ig lehet felvenni pl, azok játszhatatlanok 900°-al, ha versenyben akarsz maradni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Aztán Vezérlõpult --> Játékeszközök --> értelem szerûen..nézd meg, hogy a kis ábrákon érzékeli-e ahogy a kormányt forgatod, meg a pedálokat nyomkodod. Ha igen, akkor a játékkal van a gond. Ha nem...hát az ciki. :)
Nem tudom jó helyre írok-e,de kaptam egy Logitech momo racing kormányt és felraktam drivert,calibráltam,gépet újraindítottam,megint calibráltam de ha belépek játékbaa pedálok és kormány nem mükszik. A gombok váltó minden jó.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Bár még sok sok napot kell tesztelnem, hogy végkifejletet tudjak mondani. A pedál kezd megtetszeni, az FFB sokkal finomabb, pontosabb, mint a G25-ön. Még a végén megszeretem a FFB-es vezetést. :D
Dfgt-vel kormányzol, a G25-nek meg használod a váltóját, pedálját!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
hát akkor lemondok róla:D
már a G25 is drága,azzal az a baj hoyg alig lehet már kapni,meg kell várnom amíg az iponnál lesz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mindenképp próbáld ki valakinél, mielõtt megrendelnéd/vennéd. :)
Most már 4-el több a tulaj Mo-n. :)
Kerettörténet: GTR-Masters bajnokság, elsõ helyezetek jutalma, egy Fanatec 911 GT3RS .
Vannak még érdekességek :D
Forza.
és nem nagyon jön be...
amúgy TDU2-zni is szeretnék majd:Dahhoz meg nagy feelin' a kuplung,h-váltó
Forza.