Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • neilszab
    Nekem van mellette egy G25-öm is és igazából nagyon nehezen szántam rá magam, hogy alaposan leteszteljem, mert az átszokási idő az több nap... más a markolat, más a mechanika, más az FFB, szokni kell és máshogy beállítani.

Érezhető a fejlődés a G27 javára, sokkal finomabban jár, aprólékosabbak a visszajelzések, halkabb, kényelmesebb a kormány, és több a gomb, a pedál is állítható.. Ezzel szemben a G25 kisit puritánabb, markánsabb, nem annyira kifinomult, de tekintve, hogy én ezt szoktam meg és ez nekem tetszik is, valamint én használom a szeki váltót is, ezért hirtelen felindulásból ezt tartanám meg. Igazából nagyon nehéz a döntés, de valamelyiket el akarom adni, mert minek kettő.

Kipróbáltam, hogy melyikkel tudok jobb időt menni, érzésben teljesen más volt a két kormány, de köridőben ugyan azt sikerült kihozni belőlük.

Az árra meg várom az ajánlatokat. Teljesen új állapotú kormány és ki is próbálható.