Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max G25(42ezer forint) árában mit érdemes venni? Vagy ez a csúcs ebben az árkategóriában?fõleg f1 szimulátorokhoz és a szimulátornak nem nevezhetõ Codies jövendõbeli F1-es játékához kéne
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
hogy melyik kormány a jó olvass vissza max. 1-2 oldalt..
DFP/DFGT, G25 a logitechbõl.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Indul a Nyári GT Legends Bajnokság a GTR-Masters szervezésében, a részvétel teljesen nyílt, és a fõdíj egy 2010/2011-es Szervertagság, mellyel bármelyik Master-es rendezvényen idnulhattok a követekezõ szezonban.
Részletek itt
Drága, hát drága, legfeljebb nem veszem meg, megyek tovább. Az eladón meg legfeljebb rajtaragad... hol itt a gond? :)
Tök mindegy, hogy te minek nevezed, én csak leírtam a véleményem. És leírom még egyszer: 90-ért kibebaszott drága a G27, mivel akciósan megkapni már 75-tõl. Saját vélemény.
2. - Nightt - (#9773)
Rohadjak meg, én évek óta rendelek netrõl mindent, amire szükségem van (fõleg elektronikai cuccok, több webshop-ból), és eddig MINDIG azon az áron kaptam, ami ki volt rakva a weboldalra. És MINDIG másnapra már a kezemben volt a cucc. Keress másik helyet, ha ott ilyen balfékek az emberek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
2010-02-12
Státusz:
Nincs készleten
kb. így is kell kezelni az ilyen oldalakat..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De nem ez a lényeg ami miatt beírom, hanem a leírása:
- Force hatás ( menet közben visszaránt )
:D
Amit viszont kapsz a többiektõl, azt cserébe ki kell állni <#hehe>#hehe>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Érdeklõdni pü-ben nálam.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Keresgélek google-n, youtubeon, de nem láttam egy ilyen moddingot sem. Gondolom pont azért, mert nem lehet megcsinálni.Vagy mégis?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
2. Drága
3. Jobban kijössz ha inkább készet veszel
én 65%-on használom (driverben)
Sokan nem értik az FFB lényegét, és feltolják csutkára, amíg mozog a csúszka, aztán fél óra után már nem tudnak vezetni, mert leszakad a karjuk. Ellenkormányzásnál meg rá kell az asszonyt ültetni az asztalra, nehogy felemelje az ffb az asztalt... Gratulálok nekik innen ezúton is. Szerintem a lényege pont az, amit leírtam, az, hogy átadja a kerék és út közötti viszonyt, hogy tudd, hol vannak a határok, és hogy érezd (szó szerint) az autót.
De én hülye vagyok, fujj...<#idiota>#idiota>
Persze ha erõt vezsel magadon, akkor ne várd, hogy egybõl jó legyen, ezen a szinten még a jó dolgokhoz is hozzá kell szokni. Nekem a DFP --> G25 váltás 2 hét kemény szenvedés volt, mire jó lett... pedig jobb a G25.