Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Sziasztok
max G25(42ezer forint) árában mit érdemes venni? Vagy ez a csúcs ebben az árkategóriában?fõleg f1 szimulátorokhoz és a szimulátornak nem nevezhetõ Codies jövendõbeli F1-es játékához kéne

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

peti193
Hello!új eladó DFGT érdekelne jövõhét szerdáig!Szolnok közelében

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Sziasztok! Szerintetek érdemes innen rendelni van tapasztalat ezzel a boltal?

bardocz
Bontatlan, gari nélküli momo eladó.
somdav95
KHM , ha valaki nem 90k-ért akar venni.... :)

Norbi1990
Nekem jó volt 3 évig, csak ki kellett tisztítgatni mer a potmétere koszosodott a pedálnál, meg egy idõ után már lötyögött a kormány. Ezért cseréltem le DFP-re.
Dietrich
driver témában..ami a logitech oldalán fenn van uccsó verzió az jó minden logitech kormányra és win7-re is.

hogy melyik kormány a jó olvass vissza max. 1-2 oldalt..
DFP/DFGT, G25 a logitechbõl.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csöpp reklám:

Indul a Nyári GT Legends Bajnokság a GTR-Masters szervezésében, a részvétel teljesen nyílt, és a fõdíj egy 2010/2011-es Szervertagság, mellyel bármelyik Master-es rendezvényen idnulhattok a követekezõ szezonban.

Részletek itt

Sziasztok! Mi a véleményetek a Logitech Formula Force GP nevû kormányáról? Egy aukciós oldalon tervezem hogy licitálok rá, és ez lenne az elsõ kormányom szóval nincsenek nagy elvárásaim. Igaz, hogy körülbelül a ugyanaz mint a Force Ex csak kevesebb gombbal? A driveres támogatottsága megfelelõ? Van win 7 re is? Válaszotokat elõre is köszönöm.
Én nem értem, az emberke miért veszik személyes sértésnek, ha valaminek magas az ára..

Drága, hát drága, legfeljebb nem veszem meg, megyek tovább. Az eladón meg legfeljebb rajtaragad... hol itt a gond? :)

Roger6
1.
Tök mindegy, hogy te minek nevezed, én csak leírtam a véleményem. És leírom még egyszer: 90-ért kibebaszott drága a G27, mivel akciósan megkapni már 75-tõl. Saját vélemény.

2. - Nightt - (#9773)
Rohadjak meg, én évek óta rendelek netrõl mindent, amire szükségem van (fõleg elektronikai cuccok, több webshop-ból), és eddig MINDIG azon az áron kaptam, ami ki volt rakva a weboldalra. És MINDIG másnapra már a kezemben volt a cucc. Keress másik helyet, ha ott ilyen balfékek az emberek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ombika
Nem vadaskodom amigo csak ezek a kesz tenyek, ha nem tetszik legkozelebb figyelmesebbnek kell lenni!

Toby0501
Ne vádaskodj.<#szomoru2>

Ombika
Hat ha illeto elotte nem tajekozodik,h mi mennyibe kerul akkor nem kell csodallkozni! :)

Toby0501
Hogy mi van itt egy hirdetés miatt.. :)

bardocz
Eddig mindenért annyit fizettem, amennyiért megrendeltem netrõl.
somdav95
énkicsit késõbb de 38ért :)

Ombika
ERdekes en neten rendeltem G25 es tadam 36K ,mint ami kivolt irva!! Ha meg 75 lenne G27, akkor is kibaxott sok lenne erte!

somdav95
Mindegy akkor is drágának tartom az árát :) Még mindig g25 -t tartom logikus választásnak..

Dietrich
Megjelenés:
2010-02-12

Státusz:
Nincs készleten

kb. így is kell kezelni az ilyen oldalakat..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Toby0501
SG-n már ezt megszokhattam a 4 év alatt. :) Mindenkinek szíve joga leírni a véleményét, bár ez esetben teszek rá, amíg nem potenciális vevõnek mutatkoznak.<#zavart1>

pointer4
Ezz az elsõ bolt, ami konzolos, és eszembe jutott.
De nem ez a lényeg ami miatt beírom, hanem a leírása:

- Force hatás ( menet közben visszaránt )

:D
somdav95
* van élet

somdav95
Az iponon kívül na élet, hidd el :)
90 ezer akkor is sok érte.. :)

pointer4
Semmi gond, hirdetések mehetnek nyugodtan <#eljen>
Amit viszont kapsz a többiektõl, azt cserébe ki kell állni <#hehe>
Nightt
En az ilyen webshopos arakban nem bizok. Volt, mar, h elmeletileg sokkal olcsobban volt webshopban DFGT, de amikor a 3. is azt irta vissza rendeles utan, h pillanatnyilag nem tudnak ilyent rendelni vagy nem is annyi az az annyi, akkor inkabb elmentem egy normalis bboltba es megvettem. Ha megnezed az Iponban 100k, ami ennel olcsobban hirdeti az mind ilyen noname webshop... En 3x szoptam ezekkel, uh egy darabig nem probalkozok ujra veluk.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Bontatlan, gari nélküli momo-ért mennyit kérjek, hogy elvigyék? Hiába drága a boltban, nem hiszem, hogy többért eladható, mint egy dfgt :\
Ombika
:-) Nem tudtam volna ilyen szepen megfogalmazni! :)

Roger6
Akcióban 75, szerinted? <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Toby0501
Eladó Logitech G27 bontatlan állapotban Logitechtõl vásárolva, 2 év garanciával! Irányár: 89990Ft
Érdeklõdni pü-ben nálam.

Elnézést az offért!

Persze hogy nem drága, nem lenne kormányom én is vennék. De van egy G25-öm és vannak benne dolgok amik nem tetszenek, így elkezdtem fejlesztgetni egy sajátot, mivel ez is a hobbim. Pedál már van egy saját építés, azt használom de most akarok újat építeni mivel már több mint egy éve ott porosodik a loadcell a polcomon meg a kuplunghoz, gázhoz is hall szenzor lenne az igazi.

Roger6
Nem tudom. Szerintem egy FFB-s kormányért 12 ezer nem drága. Én inkább vennék egy gyári FFB-set, és annak feküdnék neki (fõleg a pedáloknak). A pedálon sok múlik, talán még több is, mint a kormányon.

gabesz752
Tehát akkor megvalósítható. Esztergálni tudnék hozzá aluból közbetétet, csak még nem szedtem szét a kormányt, hogy megnézzem mi kell hozzá. Még csak 3napja van nálam, de már alakítgatnám át :)

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

milk4
Meglehet,kell 2kis kör fémlap,egy fúró és pár csavar.Ennyi.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

gabesz752
Valaki próbált már DFP-re sportkormányt rakni?
Keresgélek google-n, youtubeon, de nem láttam egy ilyen moddingot sem. Gondolom pont azért, mert nem lehet megcsinálni.Vagy mégis?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Jelen, tavaly elkezdtem fejleszteni egy FFB-s vezérlõt, akkor félbeszakatt a dolog, de most nyáron szeretném újra elõvenni. Nem egyszerû a dolog, több megközelítésbõl is neki lehet állni de már írtam errõl. Ha érdekel írj egy PM-et és felveszlek msn-en. Viszont szerintem nem drága:D

milk4
1. Nagyon nehéz
2. Drága
3. Jobban kijössz ha inkább készet veszel

Szerintetek egy hagyományos kormányt át lehet alakítani FFB-s re? o_O Próbálkozott már ilyennel valaki, vagy hülyeség az egész? Üdv!
Én LFS-et haználok leginkább, ott pl a múlt hétvégi versenyre direkt megnéztem a FFB adatokat és az alapján állította FFB-t. 16% tettem a játékban, és hogy miért pont ennyire? A játék egy +-10000 közötti adatot ad vissza, és ha túl magasra van téve az erõ akkor egyszerûen felbontásod romlik, akár olyan szinten hogy egybõl kiugrik 10000-re és lényegében csak egy on/off kapcsoló az FFB. Azt még nem teszteltem rendesen le hogy a driverben állított erre hat-e de ha normálisan van megtervezve úgy gondolom nem. Tehát szerintem érdemes játokot finomhangolni FFB adatok alapján, majd driverben beállítani hogy milyen erõs FFB-t szeretnénk.

milk4
Én 40%-on használom driverben is és játékban is.

Ombika
Igen ott tobben is 105%-ot javasoltak, inkabb jatekban erdemes levenni!

bardocz
Én ott 105%, ellenben minden játékban leveszem.
Dietrich
;)
én 65%-on használom (driverben)

Roger6
Gondolom FFB 423234434399%-on... Hát úgy én is lassabb lennék.

Sokan nem értik az FFB lényegét, és feltolják csutkára, amíg mozog a csúszka, aztán fél óra után már nem tudnak vezetni, mert leszakad a karjuk. Ellenkormányzásnál meg rá kell az asszonyt ültetni az asztalra, nehogy felemelje az ffb az asztalt... Gratulálok nekik innen ezúton is. Szerintem a lényege pont az, amit leírtam, az, hogy átadja a kerék és út közötti viszonyt, hogy tudd, hol vannak a határok, és hogy érezd (szó szerint) az autót.

De én hülye vagyok, fujj...<#idiota>

Dietrich
bár volt aki ffb nélkül ment road pályán is aztán bekapcsolta és 1,5mp-el lassabb lett <#eplus2>

Roger6
Ja ovál.. Okés, értem.

Dietrich
oválon jelent elõnyt..ott tizedek számitanak

Roger6
Gyorsabb az autó ffb nélkül? WTF??? Azt tudom, hogy ffb-nél érzem, mikor a kerék blokkol, vagy megindul a hátulja, és idõben tudok korrigálni, míg ffb nélkül csak a vizualitásra támaszkodhatom, az meg késõ általában (hiszen a kormány feladata átadni minden egyes rezdülését a keréknek). Szóval nem értelek...

Én nem értem a problémádat. Miért nem állítod be az FFB-ét úgy, hogy az jó legyen. Ez nem ilyen ON/Off dolog, vagy 40 féle dolgot lehet állítani rajta, vagy ott a real feel plugin és azon is van mit babrálni bõven.

Persze ha erõt vezsel magadon, akkor ne várd, hogy egybõl jó legyen, ezen a szinten még a jó dolgokhoz is hozzá kell szokni. Nekem a DFP --> G25 váltás 2 hét kemény szenvedés volt, mire jó lett... pedig jobb a G25.