Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • CSOCSO
    hát igem Sm rulez.. amugy meglestem ma a tescoban a gp logitechet hát valami borzasztó!! a gombok szarok de valami nagyon szarok..messze vannak pedig nem kis lapát lezem van...a fogás oké...MS rulez.. amugy nemtrom mirőlk ebszéltek nekem nem nyikorog a pedál hiába taposom.. ami zavar hogy egy kicsit poros a talaj akkor azonnal nem tapad a pedál.. ez mondjuk az én problémám..megoldás: minimum hetente egyszer felmosni a pedálok alatt:))
    amugy természetes hogy tesztelünk minden gamezt MS el:)
    hja még egy.. ez igaz hogy f1 es gamezoknak legjobb az ff jük amit sajnálok mert amig nem vettem meg az uj kormányt utáltam az f1 es autokat.. tök kihivás mentes gamezok.. mász 300 al . aztán 2 méter alatt fék 20 ra.. kanyar... 2 méter alatt fel 300 ra.. majd mindíg ez van.. elég gagyi.. de most az uj ms kormánnyal azért begyünnek az f1 2002 es féle gammák.. de nekem akkor is anno a best volt a toca2 ( sim ileg is a best volt) és az nfs5 amiben alegjobb FF volt.. de sajna most meglestem egyáltalán nem olyan az FF mint anno.. anno nyomtam egy gázt a startnál és széjjel rezgette a kormány az asztalt.. most semmi rezgés.. nevetséges.. talán software hiba vagy nemtom:(colin 1 is jo volt.. a colin 2 már nem annyira...lfs kurva jo lenne csak 3 auto ( abbol 2 olyan szar hogy kisérletezni is hülyeség vele) 2 pály abbol 1 ig rally és nem igazán oda valo...:( majd jön sok auto sok pálya.. de.. kitudja milyen lesz...