Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • pointer4
    Én találkoztam már ilyesmivel. Viszont nem az előlapi panelen, hanem a gagyi usb HUB-on. Persze szó sincs elkopásról, az usb 4 csúszóérintkezőjének max koszolódni van lehetősége. Az a kis fémház, ami körbeöleli a portot, na az csinálta, hogy elengedte a nyákot. Beledugva az usb csatlakozót egy szép nagy kört lelehetett írni vele, és közben hol érintkezett hol nem. Ez úgy nézett ki hogy az apró rezgésektől néha néha ledobta.
    De a csatlakozó nem kopott el, kilazult a háza :D
    Viszont a chieftec házam front csatlakozója 2x olyan idős, és semmi baja :D Kicsit jobban össze van rakva :D
    Itt melóban 1x már jártam úgy, hogy kitört az usb aljzatból az a fehér műanyag nyelv, és az érintkezők lógtak a levegőbe :D Na de ez se minőségi termék :D
    Abban az állításban igazat adok, hogy egy csatlakozó halála az ha ki-be dugdossák, de az usb csatit erre találták ki, naná hogy többet bír mint a videó hátulján a Scart kábel :D
    Én amúgy könnyebben oldottam meg a kérdést, tettem egy kapcsolót az usb kábelre :D

Tököm hajoljon mindig olyan mélyre :D