Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a féktárcsába megöltem az egyik troxot szal nem jön ki a gécccijjeee........ rohadna meg!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
nemértem miért nem imbuszos😄
A Logitech szervízzel kapcsolatban.
Évek óta használok logitech cuccokat - hál istennek ezek közül eddig csak kettõ ment tönkre. Volt anno egy duplaoptikás egerem, ami egyik napról a másikra halt meg 4 év használat után, illetve a napokan a Chillstream controllerem adta meg magát (kontaktos lett).
Magyarországon valóban nincs hivatalos szervíz, és az egy éven belül is általában gariba cserélik. Viszont.
Van nekik Svájcban Headquarter-jük, telefonszámmal.
http://www.logitech.com/index.cfm/contact/&cl=hu,hu (itt megtalálható)
A duplaoptikás egeremnél tudtam meg, hogy a logitech 3 éves worldwide garanciát vállal a termékeire, ami a hazai forgalmazón túl is érvényesíthetõ.
Én a következõt tettem. Felhívtam Svájcot. Kb. 15 perces telefonbeszélgetés alatt felvették az adataimat, a termék gyári számát amivel be lehet azonosítani, megkérdezték a forgalmazó nevét ahol vettem, majd kézséggel közölték, hogy 7-10 napon belül postázzák a csereterméket.
A dualoptikál egeremnél az volt a helyzet, hogy már nem gyártottak olyat, így kaptam akkor egy mx510-et helyette. Akkor annyi kérésük volt, hogy vágjam le az USB csatlakozóját és postán adjam fel a részükre. Ezt meg is tettem. 2 hét múlva meg mentem a postára az mx510-ért.
A mai napon ugyan ezt tettem a chillstream controllerrel kapcsolatban. Ráadásul az ügyintézés is gyorsabb volt, mert nem kellett felvenni az adataimat ismét, csak egyeztettek. Regisztálták a hibát, felvették a termék számát, a kereskedõ nevét, megkérdezték milyen színû a controller, és ismét azt közölték, hogy 7-10 napon belül érkezik a termék, és még õk kértek elnézést.
Nem foglalkoztak azzal, hogy megfelelõen használtam-e, nem kértek fotót róla, és most még az USB csatlakozót sem kell elpostáznom.
Kaptam egy Ref számot ha nem érkezne meg, és hívhatom õket újra.
Szvsz. Ha valaki veszi a fáradtságot és esetleg felhívja a nemzetközi ügyfélszolgálatukat, elképzelhetõ, hogy az egy év magyar gariból kifutott termékét szó nélkül cserélik (3 éven belül persze).
és ugye a fenti két termék bár csak 10.000 forint környéki, de lássuk be, hogy gyártanak hangfalat, professzionális billentyûzetet, laser pointeres egeret, stb. amiknek azért nem pár ezer forint az értéke.
Remélem segíthettem Logitech társaimon.
Üdv,
Logitech a kormány alján lévõ számból meg tudja állapítani, hogy mikori? Vagy nem törõdnek vele, ha elbaszódott küldenek újat?
Esetleg még kalapáccsal próbálkozhatsz, hátha sikerül összekalapálni, vagy fúróba nincs köszörûfejed?
Logitech a levágott usb-rõl meg tudja állapítani mikori a kormány? Mert ha azt veszem, akkor még bõven két éven belül baszódott el<#nevetes1>#nevetes1>
Felakasztanám aki kitalálta.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Abban bízok, hogy ha el is baszódott végleg, akkor a pedált a ps2-es csatlakozóval tudom használni a géppel. Nem tudom megpróbáljam-e a régi leharcolt momo-mat meggaranciáztatni a logitechel, ha küldenének helyette valamit, az tök jó lenne.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Elkezdtem gumit melegíteni picit agresszívan, ennek az lett az eredménye, hogy a kormány nem húz balra, és így egyik irányba nincsen FFB.
ha elég gyenge vagy és maxra rakod az FFB-t mondjuk richard burns rallyba akkor az izmaid szétszakadnak 😄D
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
www.smart-bus.hu