Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
igen, meggyőződésem hogy jó lesz a codi játéka, de én egyszer sem mondtam hogy vérszim lesz...
a kormány, meg játékárakkal arra céloztam hogy aki ki akar, ki tud perkálni 10 rugót egy játékért annak valszeg a gépe is jó hozzá, tehát volt pénze rá. ha meg szar a gépe, akkor valszeg nem 10ért venne játékot, hanem újítgatná még és warezzel tolná.
Nekem nem kell itt magyarázni mit csinált a codi eddig tökéletesen tisztában vagyok vele, csak itt egyesek élből árkád fosnak titulálják, és ettől herótom van. vérszimpistikék.
Egyébként tök mindegy, ha az az új kormány kezdő ára 50 körül lenne az hamar lemenne 30 körülre és mint tudjuk a DF GT is milyen jó és az is 24 körül volt nemrég. Annyit meg már sokan megengedhetnek maguknak.
Solt: Miért elből leszarozni az kóser? Az f12010-nek akkor is lehetnek elvitathatatlan érdemei ha siralmas arcade fizikája lenne. Ezt is figyelembe kéne venni.
Anonymus20: A Grand Turismo akkora nagy szimulátor lenne a maga 1000 járgányával, hogy ahhoz már tudtak egy (két) frankó kormányt készíteni?
A GP4 anno szimulátor volt nem? vagy játék? Vagy elszart szimulátor? inkább utóbbi. De akkor meg ez is lehet simán szim, max nem a legjobb.
Mindegy nekem amúgy én egy GT szintű autókázgatást várok el a gammától, amit az időjárás meg a graf meg még pár dolog nagyon megdob majd.
Aztán ha esőben segítségek nélkül majd padlógázon ki lehet gyorsítani akkor én kérek elnézést. :)
arról nem beszélve, hogy ugye a tök jó dolgok adottak lesznek és bár elvileg nem lehet majd belenyúlni a gammába és a fizikát buherálgatni, de szóval talán/hátha mégis lesz esély rá, és akkor talán egy még élethűbb közeli élményben lehetne részünk.
nah de nem akarok én összeveszni, mind egy valamit szeretnénk végülis, csak én optimistább vagyok. :D bár nem tudom mit lovagolok annyit a témán, valszeg úgyis csak iracing-ezni fogok ha kijön majd a williams, akkor meg pláne. :D