Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg az utolsó, állat a faszi.
[flashhttp://www.youtube.com/v/kx_KQJBvdms&hl[/flash]
A történethez hozzátartozik hogy 9 éve nem nyertek futamot Fordal.
http://www.youtube.com/watch?v=gPCGnkApnDU
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
bele ebbe!😞
A rally-t jobban szeretem!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mondjuk így sok embernek elérhetõbb lesz a G27,de ha a G25 lement volna 35000 Ft körülire annak örültem volna én is!
De hát ezt a Logitech "politikát" én nem értem! <#pardon1>#pardon1>
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Viszont akkor veszek egy G27-et én is ha tényleg ennyibe kerül,a G25 meg megmarad a másik gépemhez,mert ennyiért tényleg megéri az árát! <#vigyor2>#vigyor2>
Szóval akkor megbizható a cég?!
Tanult orosz kolléga neked milyen kormányod van? <#crazya>#crazya>
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
<#vigyor2>#vigyor2>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egy Logitech DFGT-t szeretnék venni! Nem tudtok valami online webáruházat az ipon-on kívül? Ahol olcsók is a kormányok? 😊 Elõre is köszönöm!
Egy DFP és egy Wingmann , igaz annak csak a pedálja és az a kuplung.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Itt is függöben van a krézifék!
Egyébként ha ez megvan, nagyon már nincs mit tenni vele, ha nagyon tovább akarja az ember fejlesztni, akkor át lehet rajta szerelni a botkormányt vmi kéziféknek jobban illõ eszközre, esetleg kicsit fúrni faragni és vmi fogalalot csinálni neki, amivel elfektetve rögzíthetõ valahova, hogy ne függõlegesen álljon már. 😊
A Joy azért jó, mert az átalakításhoz az elekrtonikával semmit nem kell foglakozni...