Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Ups sorry

így e
Black Ghost
Õ bizony, ez volt a szezon elsõ futama.

Ez meg az utolsó, állat a faszi.

[flashhttp://www.youtube.com/v/kx_KQJBvdms&hl[/flash]

A történethez hozzátartozik hogy 9 éve nem nyertek futamot Fordal.
pointer4
Én arra lennék kíváncsi, hogy a másik hogy fogta meg, amikor visszaadta? 😄
dede, õ az !
http://www.youtube.com/watch?v=gPCGnkApnDU

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

ajem kisa
Gózom sints, nemvagyok otthon ebben, éncsak hobbiból nézem az ilyet, nemmerülök nagyon
bele ebbe!😞
A rally-t jobban szeretem!

Ulvar
A 2- az nem Jason Plato Brands Hatch BTCC?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ajem kisa

Kemééény!

SrAta
neked valszeg erre nem lesz szükség olcsóbb a posta mint a vonat gyõrbõl😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

pointer4
33.000,- re is lement.
Én is sokat gondolkoztam hogy milyen is legyen aztán 1,5 hónapja vettem a G25-t, de csábít a g27 <#crazya>
Mondjuk így sok embernek elérhetõbb lesz a G27,de ha a G25 lement volna 35000 Ft körülire annak örültem volna én is!

De hát ezt a Logitech "politikát" én nem értem! <#pardon1>
Jelenleg 2 Logi DFP-m van, de tervbe van véve egy fanatec kormány, csak a Gran Turismo5 várom, hogy melyik kormányt támogatja gyárilag, vagy melyik mükõdik vele 100%-ig.
A beállítást megtaláltam.
értem, köszi.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nem kamu, nekem sikeres volt a vásárlás, az eladó is rendes volt, neten megrendeltem a dfgt-t, és ma átvehettem. Ha neten rendelsz, és személyesen akarod átvenni a terméket, akkor azt a megjegyzések közé írd, mert opcióként nem választható, legalábbis én nem találkoztam vele. Rendes konzolos bolt, nem csak webáruház a Nyugati pályaudvar közelében.
Én nem aggódom,eddig se aggódtam,csak venni szerettem volna a g25 helyett egy komolyabbat!
Viszont akkor veszek egy G27-et én is ha tényleg ennyibe kerül,a G25 meg megmarad a másik gépemhez,mert ennyiért tényleg megéri az árát! <#vigyor2>

Szóval akkor megbizható a cég?!

Tanult orosz kolléga neked milyen kormányod van? <#crazya>
Akkor nem kamu a multiformat? Mert 5k-val olcsóbb mint ahol venném.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Igen, ezt elfelejtettem mondani, már a azelõtt megvolt a driver, mielõtt a kormányt megvettem<#vigyor> Ha elmenne a net, akkor is jussak valameddig, azon belül nem vágom, még1szer bocs<#nevetes1>
szedd le a logitech.com -ról a drivert a kormányhoz (nincs is specifikus driver hanem logitech profiler van és ott abban lehet)

Épp ma vettem meg a DFGT-t, most próbálom, de nem találom, hol kell beállítani a kormány fordulási szöget. A céget ajánlom, hiszen szombaton megrendeltem a dolgot, és ma mentem érte, megkapta, garancia, minden megvan, a kormány is jónak tûnik. Amatõr kérdésemre ha valaki megmondaná a választ annak örülnék, thx <#buck>
Min kell itt aggódni, utánvételel veszed, amikor meghozza a futár kibontod, hogy tényleg az van a dobozban amit megrendeltél, ha igen akkor kifizeted és játszasz, vagy csak azért pánikolsz mert lenyomja a G25-d árát 😊
Érdekes ez a multiformat, én úgy tudtam hogy általában a pixmánia tudja 15-20%-al lehúzni az árat,de azt tudja mindenki hogy miért!Árgépen ,sehol nem látom ezt a céget, a picmánia adja 76000+szállítás a g27-t,szóval még ez alá megy 20 %-al,tehát az átlag boltokba 85000+szállítás, akkor ez 30-35 "olcsóbb"! Nem feltûnõen olcsó ez?!?!?!

<#vigyor2>
pointer4
Ez a multiformat.hu nem kamu ? Túl jók az árai 😄 Valakinek már van onnan sikeres tranzakciója ?
Nekem is DFGT-m van: csak ajánlani tudom!

Falkon
Kicsit lejjebb linkeltek.
Itt van
Nekem is ilyen van , ütõs kormány.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sziasztok!

Egy Logitech DFGT-t szeretnék venni! Nem tudtok valami online webáruházat az ipon-on kívül? Ahol olcsók is a kormányok? 😊 Elõre is köszönöm!
köszi, épp vásárlás elött 😊

Miért van fekete szalag a szövegdobozon? Valakit gyászolunk?

Most egy ideje nem szimulátoroztam, mert elromlott még tavaly a kormányom, azt nagyon bezsongtam, mindjárt lesz dfgt-m, elsõ 900 fokos ffb kormányom, amíg nincs jobb xbox360 kontrollerrel hangolok<#idiota> Nagyon be vagyok zsongva a napokban<#nyes> Ja és kösz az infókat<#worship>
Falkon
Haveromnak is 2 van belõve.
Egy DFP és egy Wingmann , igaz annak csak a pedálja és az a kuplung.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pointer4
Nem, négy az még nagyon babán használható 😄
Igen, azt olvastam a leírásaidban, de ott mintha 3-nál kezdõdnének<#nyes>
Én megrendeltem, respect Laceee<#integet2>
pointer4
4 nél többet is lehet, de ott már kezdõdnek a gondok.
Ne... most vettem 28ezerért DFGT-t<#falbav>

Két logitech vezérlõt nem lehet egyszerre használni(szerintem igen, de így a biztos hogy megkérdem)? Pl.: momo és dfp egyszerre.
Multiformat
Logitech Driving Force GT 19990 Ft
Logitech G27 59990 Ft
Oké fõnök<#vigyor>
Jó lenne ha külön USB porton menne a pedál vagy a váltó... mert akkor DFGT-hez tudnék venni G25 pedált (kuplungos cucc azért csak jobb mint a sima) meg váltót is... mert néztem ezeket a külön kapható váltókat meg kuplungos pedálokat és annyiba kerül 1 periféria mint a kormányom <#buck>

És az miért baj?<#nemtudom>
pointer4
Jaa, ez egy ilyen rendszer.
Gondolom a pedál is a kormányra csatlakozik<#szomoru1>

pointer4
Lecsapot a pedálra 😄 Tuti!
somdav95
ahogy fatal is mondja, kormányba megy, de az mûködik.

[HUN]FaTaL
G25nél a kormányba megy.

http://goo.gl/gd6Zi5

váltó külön USB-s vagy a kormányba megy?

cselt
ment privi <#vigyor3>
somdav95
Hibás g25-ért ki mennyit ajánlana? Kormányt nem érzékeli.. Váltó, pedálok jók.. pm-ben írjatok ha érdekelne

ajem kisa
Solberg kormánya?😮
Itt is függöben van a krézifék!

Biztos vagyok benne, hogy a dolgot amúgy szoftveresen is meg lehet oldni...

Egyébként ha ez megvan, nagyon már nincs mit tenni vele, ha nagyon tovább akarja az ember fejlesztni, akkor át lehet rajta szerelni a botkormányt vmi kéziféknek jobban illõ eszközre, esetleg kicsit fúrni faragni és vmi fogalalot csinálni neki, amivel elfektetve rögzíthetõ valahova, hogy ne függõlegesen álljon már. 😊

A Joy azért jó, mert az átalakításhoz az elekrtonikával semmit nem kell foglakozni...