Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Van benne valami, de én nem hiszek az alsó kategóriában...
Alapból nem is értem, miért hiszed azt hogy alsós lesz.
Aki megveszi az eredeti játékot annak van pénze rá. Aki megveszi az vaszeg nem mindimum grafon tolja, magyarul a gépe is elég jó, volt pénze rá. Akinek ezekre volt pénze annak minimum egy GT szint nem jelenthet problémát.
A codi nem égetné magát egy vacak kormánnyal, ebben 100%-ig biztos vagyok.
A codi az f1 játékot is elhalasztotta, csak hogy olyan legyen és úgy nézzen ki mint ahogy. magyarúl itt sem egy összecsapott szarról lesz szó. Mellesleg a codi egy játkánál sem hangoztatta ennyit és ennyiszer, hogy szimulátor, mint most, ez is bizakodásra ad okot, és játszatlanba légyszives ne minősítse már le senki.
Szerintem meg simán közép és felső kategória lesz. ha jól sikerül az f1-es kormány, az is a codi nevét fogja emlegetni aki nem is játszik a játékával, és ez is jó kis reklám.
nah de nekem mindegy. Úgyis igazam lesz :) Mellesleg az apró f1 2010-es dolgok nagyon biztatóak, vannak nagyon szép gondolatok, dolgok, igazából meglepő mennyire várom már én is.