Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
nah most akkor erre mondj valamit...
Volt a G25. Csúcs volt. Aztán kijött a DF GT, ami finomabb volt (!!!) mint a nagy öreg. (Rákereshetsz, mindenki ezt mondja...) És szerintem jobb is volt, kivéve a "csicsás külcsint", bár az nekem nem jött be a G sorozatnál. (GT előnye volt számomra a gumis felület, sokkal több gomb, és az ára ugye)
Utána jött ki a G27 ami már jobb volt DF GT-nél is. (Ez megint finomodott, elvileg halkabb is, gombokat is kapott még), de szóval igazából ezzel el is mondtam mindent, cáfoltalak is meg blablaba.
Igen is ki lehet és ugye a fenti példa mutatja ki is hoztak jobb kormányt mint a csúcsszéria. Innentől kezdve a többi rizsa. :) Neked nem jönnek be ezek a módok, nekem viszont igen. És még sokaknak is. És mivel a logi szemlátomást mindig finomit a teknikáján a legújabb kormányain, ezért ha ők gyártják majd le a codi "kormányát", és (ha nem az alsó kategóriát vélozzák meg - szerintem nem), akkor simán kijöhet egy G27 nél halkabb, jobb kormány.
Pedál meg nekem hótmindegy, Fanatec-től nemrég rendeltem ugye meg.