Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • CSOCSO
    jerekekk nyugtassatok meg hogy nem az MS kormányom egy gagyi fos hanem egyszerűen szarul vannak megírva a gamezok!!:((((((((((((
    nevetséges... szinte semmelyik gamezban nincs rezgés (engine) a motor miatt vagy ha rámegy a fűre vagy akármire...a kerékdobbanto is halványfing erejű:((((((((((((( ha a testet meglesen kitépi a kezemet de a gamezokban már közel sem ez a helyzet.. itt van az nfs6 hp2.... SEMMI FF effekt nicnsen benne csak középre húz..mi a fasz van bazze????????????
    de feltettem az nfs5 pojsét...régebben a régi kormánnyal az enginenak is olyan ereje volt hogy nyomtam egy kövér gázt és rezgett az asztal... most meglestem és nem rezeg:(((((((((((( egyedül az f1 2002 nek valami értelmes ff je... azonkívúl van valami az LFS nek is.. de ez halál:((((((((((( nagyon kiábránduloban vagyok:(((((((((((((( ettől függetlenül tök élvezetes játszani de ennyi eröböl egy 10 ezer ft-s genius szart is vehettem volna...