• diegho
    diablo modot nem próbáltam. régebben sok karaktert próbáltam 10-es szinten, amikor még nem volt kiegészítő akkor a játék maga felajánlja a conquest of champion-s részben vagy hol hogy csinál 10-es karaktert sőt még pénzt is kapunk és vásárolni is lehet fegyvereket meg minden cuccot, onnan karakter elment aztán act2 :D

most a bard10/aa10/harcos5 karakterrel próbálom végigtolni, amúgy 30-as szintet meg lehet csinálni simán hotu alatt ha egyedül tolod végig segítők nélkül. na jó 29-es voltam a végére, de ha kicsit elidőztem volna az újraéledő monkoknál akkor meglett volna a 30. most így belegondolva, hogy ez az ijjasz segítők nélkül életképtelen, a pappal meg segítők nélkül toltam végig.

gondolkoztam, hogy végre egyszer kipróbálok egy assassint is, mert az kimaradt az életemből, de majd meglátom, az ijjásszal nem biztos, hogy végigszenvedem mert elég gyér pedig attack 40-ről indul ac meg 44 de alig sebez. a halál nyilvessző még egyszer se jött be semmi ellen :D egyedül a robbanó okosság amit használni szoktam. lehet megint csinálok egy kaszás harcos/weapon master-t aztán repkednek a 200-as crit-ek, a végén mikor megtámad a sok kis apró hülyeség a nevek örzője vagy kinél, na ott a kaszás harcos 1 kör alatt vagy 20-at vág le cleave-ek miatt :D