Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez lehet, nem is rossz... ígéretes

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ollie
felülírtad a régit vele? mert ha nem, akkor...

GanXstaZoleeWrk
asszem van már egy telepitõs változata is probald azt.

GanXstaZolee#2709

MaxPayne
hy, tud valaki segíteni a Neverwinter Nights magyarosításában?
bemásoltam a 2 Cep.tlk és Dialog.tlk file-t ahova megadták
de nem akar magyar lenni.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

bocsi most látom hogy már vki válaszolt rá még a kérdésem elõtt 😄

hello mindenki vki megmondaná hogy hol tudom eredetibe megvenni
a játékot mert néztem egy pár helyen de a nagy boltoknak sincs meg
TrIp
naa legyen mán valakinek egy kézikönyv plííz <#szomoru1>

PiszkosFred
Lehet hogy a szomszédban lakik a srác, majd átsétál sztivihez, és megnézi nála ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
hehe, a 3. és 4. nehezen fogj megnézni 😄D

ezeken nézelõdj:

http://nwvault.ign.com/View.php?view=GlobalSearch

http://nwvault.ign.com/View.php?view=LatestAdditions&clusters=portraits&days=30&show_days_back=1

file:///c:/iso/peccsek/nwn/vegigjatszasok/nwnhoirdesv%E9gigj%E1tsz%E1s.htm

file:///c:/iso/peccsek/nwn/vegigjatszasok/hilltop.html

http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=dnd3e&thread=kasztok#lovag

http://www.planetneverwinter.com/walkthrough/NWN/walkthrough.html

http://www.freespace.hu/nwnhu/index.php?mindex=fo&menu=vegigjatszasnwn&language=hun

teddymac
létezik még magyar tört server a játékhoz ?
<#email>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Hali megtudna valaki mondani honnan tudom leszedni a játékhoz a HAK,CEP stb izéket 😊 asszem ez is kell a multihoz.Teljes leirás is jó lenne a telepitéshez tök az alapoktol 😊
Köszönöm

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

TrIp
szal, valakinek magyar manual?

TrIp
tudom h van rajta, nekem is van a dvd-n, de az angol... mert diamond editiont rendeltem külföldröl és nincs rajta magyar kézikönyv.

Fejes021
nekem a negyedik cd-n van a kézi könyv, és szerintem másnak is, szal, érdemes körül nézni dc-n, hátha. de biztos vannak itt nálam okosabb emberek is.

http://www.panoramio.com/user/518310

TrIp
szevasztok! van valaki akinek megvan a magyar kézikönyv, és közzé tudná tenni azt, vagy esetleg elküldeni nekem!? szükség volna rá, mert volt egy link hozzá a fórumban de az már nem mûködik IMYke oldalán...

Aqueducts
pIIrash
Megoldottam!

Viszont van egy másik problem is.
A Tyr sírja küldetésben már megvan minden, de nem tom, hogy a dokkokban hova kell rakni a kardot! Please help me!

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
Üdv!

A problémám a következõ lenne:
Már futott az alap játék, de én marha felraktam a Shadow of .... . (Na persze a mentés miért lenne kompatibilis). Szóval felraktam és le is szedtem, hogy tudjam tovább nyomni a karim, mert nem akartam elölrõl kezdeni! Viszaraktam az eredetit! Most azonban loadnál muitán betöltötte az adatokat, nem jön be a game, hanem elbúcsúzik, hogy hiba! Gondoltam belepiszkált esetleg vmibe, majd indítok egy új játékot! Erre ott is u.a! Ötlet?

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

[Jakuza]
Milyen kiegeszitokre ?
Minden kulon reszlegben van.
Modulokhoz keszitett packok az adott modulban.
Masok az alapjatekban.
Attol fugg mit szed az ember, pl scriptet amit a modulokba ultetnek be a keszitok, vagy mast.
El kell oket olvasni mi mire jo, valamint sok mindent elarul, a kiegrol, hogy a letoltok, hogyan pontozzak, az alapjan ellehet indulni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

igen, a kiegészítõkre gondolok, persze nem a zenékre meg a portrékra. azok megjelennek a kampányban ?

egyébként szeretnék egy deluxe dvd-t készíteni ebbõl a remek játékból, nyilván ilyen kiegészítõk lesznek pluszban rajta mint a cep 1.52 a legújabb azt hiszem, henchai1.7, kamerahack, portrék, zenék stb.

várok jó ötleteket miket érdemes még leszedni. van esetleg olyan mod ami egyben tartalmazza az újításokat ? a cepen kívül gondolom. leginkább a harci mozgások egyoldalúságát kifogásolom a játékban. felszerelésekbõl és tilesetekbõl van rengeteg. meg jó modokból is

[Jakuza]
Marmint a Vaulton talalhato dolgok ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

amúgy az alapkampányban megjelenik bármi is abból a rengetek frankó újdonságból amiket itt találni? vagy az marad úgy ahogy van. akkor ezeket csak modulkészítõknek csinálják ? illetve esetgesen telepíteni kell bizonyos modulok futtatásához ?

Neverwinter Nights Diamond Includes:

* The award-winning Neverwinter Nights (more info)
* Two hit expansion packs, Shadows of Undrentide (more info) and Hordes of the Underdark (more info)
* Game modules from the developers of Neverwinter Nights
* BioWare's Aurora Toolset, for easy mod and game creation
* Neverwinter Nights Kingmaker expansion, including three complete BioWare designed adventures: Kingmaker, ShadowGuard, and Witch's Wake Remastered (more info)
* All patches and updates

ebben nem látom a Pirates of the Sword Coast kiegészítõt

[Jakuza]
http://nwvault.ign.com/

Biztos vannak ilyeneket, ha utana keresel. Javaslom a combat animations szavakat beirni a keresobe.

vmi olyan modot keresnék ami feljavítja a harci mozgásokat, kombókat látványosabbra. már minden csilivili van hozzá, igazából ez hiányzik még. létezik ilyen?

[Jakuza]
A Neverwinter Nights Diamond Edition magaban foglalja.

Pirates of the Sword Coast kiegészítõt meg lehet szerezni vhogy nemhivatalosan is kipróbálás céljából? a megjelenése óta én még nem találkoztam a neten ilyen lehetõséggel, és egyéb szervereken sem láttam. pedig már régen megjelent, sõt vannak egyéb kiegészítõ hivatalos modulok is

http://store.bioware.com/products/

MM-ban néha még elõfordul az is.
Hyder
sajna a másik 2 kiegre nem tudok megoldást

Steam: [HUN]Feriggno

Fejes021
jé, tök jó, hogy a keresõjük nem adta ki. THX!

Hyder
Fejes021
Nem tudja valaki hogy melyik boltban lehet még beszerezni ezt a játékot?
Ha valaki tud adni linket, az is jó.

Rájöttem, van külön karakter készítõ. <#heureka>

Erre gondoltam én is, köszi szépen.
Akkor egy újabb kérdés:<#vigyor3>
Eddig erröl a PRC-röl nem halottam, most letötltöttem és karakter generálásnál az új osztályokból egyet sem tudok kiválasztani. Még a Base Class-okat sem, pedig a logikám úgy diktálja hogy azt kellene tudni pedig. Én csinálok valamit rosszul?

MarkBlade
Kezdeményezés.. magyarán ki üt/varázsol elsõnek..
Sziasztok!
Egy láma kérdésem lenne. Nem találtam rá választ a manual-ban sem. Pontossan mi az az initiative? Mit határoz az meg?

Helló mindenki!
Segítségeteket kérném, mivel elakadtam a Nwn: HoTU-ban. A gondom a következõ: Cania-ban vagyok, ezen a fagyos démoni síkon, szedem összefele az alvó csákó meglátogatásához szükséges infókat. A második választ egy barlangba zárt csajtól kaphatnám meg, de, hogy bemehessek elõtte meg kell sétáltatni a kutyáját. Namármost, az oké, hogy az oszlopok között kell huzgálnom a kis dögöt, de milyen sorrendben, mennyi oszlopot érintve....ect.
A végigjátszásban leírtak nekem nem jöttek be:az ott leírt 3 oszlopot abban a sorrendben meglátogattam, mégsem fogadta el az ÁLLAT!!!
help!
[Jakuza]
Ja es amugy nem regen kiadtak a PRC 3.0C-t is.

"We've finally done it. PRC 3.0 is here, after almost 19 months in development. Containing 32 new classes, Complete 3.5 Psionics with 4 Base classes, 5 Prestige classes, 190 powers, and over 100 feats, Spellbook code that allows Sorcs and Bards to gain spells while taking Prestige classes AND allows for new base class casters, a complete rewrite of Domains to create 46 new ones, a complete PnP Poison system, a revamp of the casting system, plus a host of tools and code switches for builders, PRC 3.0 is by far our largest release and certainly worth the wait.

The PRC now stands at 107 classes, 60+ Epic spells, 150+ new spells, several hundred new feats, 60+ new races, Psionics, Spellbooks, Domains, 2 Character Creators, and a host of other goodies for players and builders alike."

Ez a nagy durranas.
PRC 3.0C Online Manual

[Jakuza]
Henchman Inventory & Battle AI mod v1.06 Letoltheto innen.
Amugy nem csak a inventoryjukban valo turkalasra jo, hanem belehet allitani a harc kozben milyen strategiaval harcoljanak.

ollie
Pedig pontosan H alakban kell végigmenni rajta. Nekem eddig mindig müxött.

az alapváltozatban csak egy mod segítségével. sajnos a nevét nem tudom, de hátha vki segít. amúgy nics sok értelme legfeljebb az extraerõs szörnyek legyõzésekor érdemes tápos cuccot adni nekik, mert szintlépéssel amúgy is fejlõdnek a cuccaik

köszi a segítséget!
és az esetleg megy, hogy a csatlósomnak átadok fegyvert vagy páncélt?
tulajdonképpen semmire sem jók. nagyon szarul van megoldva a dolog. csak eladni lehet õket, de igen gagyi módon kis pénzért. a gyémánntal vigyázz, azt fel lehet használni mágikus fegyver kovácsolásához,véletlenül ne add el. a hordesban már lehet velük vmit kezdeni tárgyak készítéséhez önállóan, de mindig harcos karival voltam szóval nem igazán tudom pontosan

Sziasztok!
Tudja valaki mit kezdhetek az ékkövekkel a Newerviner-ben? Olyasmire gondolok mint ami a Diablóban volt. Bele lehet rakni a cuccokba, vagy csak eladni lehet õket?
köszi
Icebarney
Hát besz*rok! Tényleg jó!<#wow1> Köszönöm! <#wave> El sem hiszem,hogy csak ennyin múlott...

az "enably shiny water"t tedd offra a grafikus beállításokban.
grebber
1.66-os elég akkor.szedem is azt elkezdem majd a gamet.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A Critical Rebuild-okat keresd.
Pl.: KLIKK

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Patch Details

Version 1.66
Version 1.65
Version 1.64
Version 1.62 Hordes of the Underdark
Version 1.62 Shadows of Undrentide
Version 1.62 Original NWN
Version 1.61 Hordes of the Underdark
Version 1.61 Shadows of Undrentide
Version 1.61 Original NWN
Version 1.32 Shadows of Undrentide