12316971501353788406.png
  • Csacsi
    Én azért gondoltam a futásra, mert több évig fociztam klubb szintetn, tehát sezrintem azzal még mindig semmi problémám nincs, simán le tudok futni 45-60 percet emlkedőre fel, aztán le, de utána érzem, hogy már jól kész vagyok. Amelett nem mondanám magam túlsúlyosnak. Most vagyok ott, hogy elértem azt a súúlyt amit szeretnék, most már csak egyenlőbben kéne elosztani, kevesebbet a hsra, többet a karra, mellre hátra válra. Már ott is van izom, sőt ott csak az van, már csak formálni kéne, és a hasamat lejjebb vinni. Nem nagydarab akarok lenni, talán egy picit nőhetne az izom, de inkább csak azt szeretném, ha az ami van, az jobban ki legyen dolgozva, és ahasam menjen lejjebb. Remélem ez érthető.

Otthon szoktam edzeni, egyelőre nem szedeke semmit, szerintetek kéne szednem vmit?

Egyébként 168 cm vagyok, 72 kg. Van otthon egy fekpadom, meg egy ferde haspadom, és hozzá súlyzók. Illetve rúd súlyokkal. Ezekkel próbálok kihozni vmit, ami elégedetséggel tölthet el. Szerintetek ez kevsé, mert konditermbe nem szeretnék járni, ha nem muszály. Válaszokat előre is köszönöm.