mennyit érdemes rákölteni szerinted?
 • ajem kisa
  #668
  Hello!
  Én is kb. így voltam ~3éve ahogy most te! Csak nekem annyival volt "nehezebb" dolgom, hogy vettem egy olyan szettet amiben van 1pár 16,5cm, 1pár 10cm, és 1pár csipogó, gondoltam belerakom a kalaptartóba (clio2), olvasgatva a neten a tanácsokat, stb. lebeszéltek arról, hogy mivel késöbb ládát akarok a csomagba, akkor a kalapot hagyjam szűzen, mert 1 levegőt használna fel a két dolog! Így belecsöppentem a legnehezebb helyzetbe, ami azt jelentette, hogy a 2pár+a csipogó előre kell, hogy kerüljön, de hova!? Külföldön vagyok, a környéken is csak 1(!!!) pali csinált ilyeneket, de ő 600€-t akart elkérni, hogy a 16,5+10-est az elsőkbe az alsó sorba beépíti úgy, hogy a zsebet kihozza szintre, és a 13-as gyári helyébe a 16,5 és a zsebbe a másik mellé beszúrja a 10-est...+festés, stb.
  Erre csak nem-et tudtam mondani, mert ha a 10est betolja arra a helyre, akkor az baromira nemjó, mert az ülés totál takarni fogja, szóval a középhangokat tuti nemfogom hallani úgy! Szóval nekiálltam olvasgatni a neten ismét, hogy mik jöhetnek szóba, így előkerült az üvegszál...
  Nem részletezem, de erre a formára kihoztam ~100€-ból az anyagot+30k volt a flokkolás Dunakeszin!
  A rezonálás ellen van megoldás, úgyhívják, hogy Dynamat Xtreme, ez a 2 ajtóra szintén +100€ volt, de hihetetlen a különbség!!! Nagyon dúrva! (Y)
  Olyan autórádiót viszont ami a .FLAC-et is lejátszik cd nélkül ha találsz akkor szólj, különben marad a cd tár vagy az mp3!
  Nekem alpine lett a választásom ida-x 305+ cd tár (mp3-as is)+ipod 32gb!
  Az üvegszálas dolgokban tudok tanácsokat adni, nemnehéz, de türelmesnek kell lenni hozzá! Vagy keress olyat aki már dolgozott vele! Budapesten vannak egyébként az autóhifis boltok, vagy ők megcsinálják neked (jódrágán), vagy ajánlhatnak rá embert!