mennyit érdemes rákölteni szerinted?
  • ajem kisa
    #633
    Nemgáz...:)
    Ahogy elnézem, a 30cm-es mélynek az ára 250-300€ között van, és még erősítőről nem is beszéltünk!
    Jó az ötlet, hogy a pótkerék meg minden, csak az a gáz ezzel, hogy az a környék poros (legalábbis a régebbi autókban) és ha összegyűlik a por meg a vackok a csomagtartóban, akkor a "szemetet" fogja ugráltatni a membrán!
    Ha a te esetedben minden steril és nemfenyeget ez a dolog, akkor meglehet oldani minden további nélkül, de amennyi időt és energiát belefogsz ölni, nembiztos, hogy az eredmény meggyőző lesz, mert elöbb azt kell tudnod, hogy zárt rendszerű, vagy más alapon működő mélyet szeretnél!?
    És minden mélynyomónak megvan adva, hogy mennyi levegőt kell megmozgatnia alkalmanként, hogy maxot kitudd hozni belőle (ehhez szaki kell általában, de a neten meglehet mindent találni:))!
    A másik dolog, hogyha egyszer használni szeretnéd a csomagtartót, akkor mindíg attól fogsz parázni, hogy nehogy megsérüljön a membrán, vagy mikor horpad be a rács, vagy a nemtommi...
    Én a csomagtartót szintén megakartam tartani, épp ezért esett a választásom egy olyan mélyre a focal-tól, amit épp elötted linkeltem be!
    Beépített erősítővel, csak táp kell neki és jel a fejről, és kész is, a méretéből adódóan befér akár az ülés alá is (nekem sajna nemment be, mert az ülés csúszkálásához a kar beleér épp amikor mozgatnám...szóval hátsó üléstámla maradt!
    Van más gyártótól is ilyen, szerintem ez mindennél egyszerübb, igaz nem 30 cm hanem 25, de ha nem diumdisun zenét hallgatsz, akkor tökéletes! Az ára ~300-350€, de ahogy írtam van benne erősítő és ~3M kábel a mély szabályzásához! Ülés alatt nagyot szól, csomagtartóban kevésbé!
    Ha mindenképpen a barkácsolásnál maradsz, akkor javaslom az üvegszálat és a műgyantát, ha elég kreatív vagy, akkor bármit meglehet formázni vele!
    Bár ha ebben látsz fantáziát, akkor szintén készülj fel arra, hogy sok türelemben és idegben lesz részed!:D
    Tudom miről beszélek, mert az ajtókárpitomat én csináltam, és nemtudom, hogy hányszor kezdtem ujra!:D:D
    De meglett!:P
    Ebben tudok segiteni akár, de elöbb tudd, hogy mit akarsz építeni!?