mennyit érdemes rákölteni szerinted?
  • ajem kisa
    #560
    :)
    Bocs, nemvolt egyértelmű a mondatom, szoval az antennakábelre gondoltam, abból adódóan, hogy a 2 másikkal sem volt jó a rádió!
    Lehethogy a teőantennád(?) törött, vagy a kábel onnan a rádióig xart be!
    Én azt az autórádiót 2 ok miatt is hanyagolnám!:D
    1. íbély
    2. noname a cucc! (esetleges bajok miatt a garancia kitudja, hogy hova nyúlik vissza, és mennyi ideig tart...ez még az ibélyre is vonatkozhat)
    Én most alpine-ban "utazom", nekem is egy 30gb-os ipod ordít róla, szóval a lényeg, hogy az alpine+ipod/iphone kombó nagyot szakít!
    Nekik is van érintőképernyős csillivilli gps/bluetooth/tálcás készülékük, csak nemugyanannyiba kerülnek!:)
    Nekem egy alpine ida x-305 van az autómban, igaz ebben nincs cd lejátszó (de van egy 6lemezes táram hozzá), de a hátul elvezetett usb kábellel szépen diszkréten megoldható a dolog, hogy az ipodomat nemis lehet látni, mert (minek) nemrakom ki szem elé!:)
    Lényeg, hogy a kenwood/clarion/sony/pioneer után az alpine magasra tette a lécet nálam, ha legközelebb veszek másikat, tuti alpine-t veszek, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
    Vigyázz, mert van olyan széria amiben nincs cd vagy dvd olvasó sem!!!
    Ezekben van
    Ezekben nincs lemezolvasó, csak ai-net kábellel megy rá a cd tár!
    A cd azért is fontos, mert ha jó szett van a kocsiban, akkor nagyon hallani a cd és mp3 között a különbséget, mert ugye az mp3 és az össz. tömörített cucc faragja a hz-eket!