mennyit érdemes rákölteni szerinted?
  • ajem kisa
    #531
    Örülök ha segithettem vele!;)
    Azt az oldalt csak azért linkeltem, hogy láss mást is, necsak a tecsós választékot, aztán lehet találsz ott olyat amit a helyi boltokban a környékeden is megveheted annyiért!;)
    De szerintem is az az LG jó lesz!
    Az enyém úgy műxik egy nokia 5800 telóval, hogy a telón aktiválom a BT, és a rádiót bekapcsolom, aztán (ahogy 2 telót párositasz) megadod a kódot amit a rádió ad, és ennyi!
    Onnantól ha megy a zene, közben ha hivnak, akkor automatikusan lehalkul és kiirja a rádión a hivott nevet vagy a számot, és a hangszórókon jön a csörgés.
    Egy gombbal a rádión válaszolok, van egy mikrofon is amit elkell úgy vezetni, hogy a beszédedet azért hallhassák a hivók is, a rádión leis tudom tenni, sőt ha hivni akarok akkor a rádión is elérem a telókönyvet, és úgy hivhatok, hogy a teló a zsebemben van, vagy mindegy, hogy hol!
    A BT-on keresztül hallhatom a GPS-t, és a zenét is ami a telón van, a rádió erősiti ki a hangszórókra!
    Én élvezem a telefonálást így, ráadásul nemkell büntetést fizetni ha telóval vezetsz, mert nincs elfoglalva a kezed, szal a rendőr bekaphatja!:)
    A videót is lejátszhatom a telón, és a rádió adja a hangot hozzá (itt mondjuk van egy kis késés a hanggal, de nemvészes), szóval szerintem hasznos a telefonálás miatt a BT!
    Az megint más kérdés, hogy az LG amit kinéztél az komplett rádió+BT+mikrofon...stb, vagy csak opció, mielött megveszed, kérdezd meg az eladót, hogy mi a helyzet (bár kétlem, hogy meglesz a válasz rögtön!:S) nehogy megkelljen venni +ba azokat hozzá, mert akkor már más a felállás!
    Majd mesélj, gudlákk!